Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit érezhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit érezhet?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok egy férfivel 2 hete, azelőtt is ismertük egymást, csak soha nem mert lépni.

Aztán én elkezdtem vele többet, és többet beszélgetni, míg nem végre kettesben találkoztunk, mert elhívott.

Összejöttünk, és azóta szinte sülve-főve együtt vagyunk.

Még ha hatalmas kerülő is neki az, hogy hazavigyen, akkor is hazavisz bárhonnan. Pedig soha nem kérem.

Átölel, csókolgat, puszilgat, állandóan fogja a kezem, becézget. Úgy érzem, hogy ő 2 hét alatt olyan érzéseket keltett bennem, amit az exem(2 évig voltam vele együtt) félév alatt ért el kb.

Történt az pár napja, hogy baráti társasággal elmentünk kocsikázni este, és egy dombhoz értünk. Én odamentem a korláthoz, ő meg jött utánam, nekinyomott, és átölelt, majd azt súgta, hogy "imádlak".

Hátrafordultam, és láttam azt az igazi gyengéd tekintetet.

Mintha már azt akarná mondani, hogy "szeretlek", csak fél.

Egyébként fél attól, hogy átverem, merthogy én "jobbat is kaphatnék"...

Vajon mit érezhet irántam?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. máj. 18. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ennyire sötét...szerinted mégis mit érezhet? -.-
2015. máj. 18. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg érezhet szerelmet ennyi idő után egy férfi?
2015. máj. 18. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, főleg hogy már régebbi az ismerettség
2015. máj. 18. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem két hete ismered,ő már régebb óta szeret csak bátorítás kellett neki mert nem érezte elég jónak magát hozzád.
2015. máj. 18. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nagy szeretethiányt élt meg, akkor nagyon gyorsan kialakul egy intenzív kötődés. Saját tapasztalat. Ez az érzés intenzív, széles, de még nem mély. El fog mélyülni, ha vigyázol rá. Pontosan tudom, hogy mit érez.
2015. máj. 18. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nekem azt mondta, ami után összejöttünk, hogy "régebben is kiszúrtalak magamnak... csak hát miért gondoltam volna, hogy pont egy ilyen nőnek ÉN kellenék?"

Remélem meg tudom tartani őt, és el tudom mélyíteni az érzéseket, mert én már oda-vissza vagyok érte. Bármit megtennék azért, hogy ebből egy igazi, hosszútávú kapcsolat legyen....

2015. máj. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!