Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok a "nem" az örökké az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a "nem" az örökké az marad?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú történet a lényeget írom. Ismerkedtem egy fiatal lánnyal, kölcsönös volt vagy annak tűnt a dolog. Aztán eltűnt a lány magyarázat nélkül. Én tovább kerestem... Kutattam utána,neten,ismerősein keresztül. Ez miatt kb zaklató lettem, ezt a címet ő aggasztótta rám amúgy. Fél évente 1X elcsiptem a neten akkor mindig kiosztott hogy feljelent,megveret és hasonló dolgok. Meg hogy elértem hogy utáljon és undorodik tőlem. Az a gond hogy én rajongók érte! Nagyon szeretem és valahogy elszeretném érni hogy megváltozzon a véleménye. Most megint munkát keres,biztos ezer dolga baja van nem most kéne nála személyesen megjelennem igaz? De még sose láttam! :(
2015. máj. 15. 08:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem akarja akkor ne eroltesd. Ilyen esetben a nem az orokre de legalabbis hosszabb idore nem marad.

18/L ha erolteted ezt a kapcsolatot csak egy nagyrakas szar lesz

2015. máj. 15. 08:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet erőltetni. Te mindent megtettél (még többet is, mint kellett volna), ő világosan, többször is elmondta, hogy nem. Ez azt jelenti, hogy nem. Soha.
2015. máj. 15. 09:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, az a fránya "nem" az akkor is nem, ha fejreállsz.

Bocsi, hogy ezt mondom, a de viselkedésed számomra nagyon ijesztő!

Volt egy hasonló pasas az életemben, még évekkel ezelőtt, de még ma is undorodom tőle, és a rosszullét kerülget, ha szóbajön.

Ő tanította meg, hogy ne legyek kedves csak úgy, mert az ilyen zaklató hajlamúak félreértik.

2015. máj. 15. 09:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem vagyok zaklató, legalábbis 24 évet leéltem előtte az nélkül. Olyan rossz hogy én tudom mit érzek iranta! Nem kellene félnie meg ilyenek.
2015. máj. 15. 09:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő is a tudomásodra hozta az érzéseit.

Innentől kezdve, csinálsz amit akarsz, akkor SE lesz semmi.

Minek futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel?

2015. máj. 15. 09:34
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán minek ilyenbe energiát fektetni? Ha se szó se beszéd lelép, akkor miért? Mit vársz egyáltalán, hogy mi történhet?

Nagyon jól kell kinéznie ahhoz, hogy ennyi strapát megérjen.. (nyilván lehetnének belső értékek is, de akinek vannak azok nem lépnek le szó nélkül).

2015. máj. 15. 09:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Azt nem mondta meg miért nem akarta! Vagy miért ígéretet rajtam kívül másik 2 férfinek is, miközben velem is ismerkedett! Muszáj volt engem becsapni? Sajnos nagyon magányos voltam mindig is, aztán megjelent ő és olyan csodálatos volt. Ha elismerné hogy az ő hibája is a kialakult helyzet!!! Meg azt mondaná hogy csúnya vagyok és ő neki csak a külső a fontos mert felszínes mondjuk...

Na így könnyebben tovább tudnék lépni mint így hogy róla fantáziálok meg álmodok nap mint nap.

2015. máj. 15. 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
4.: lehet, hogy te tudod, mit érzel iránta, de ő is tudja, mit érez irántad és ezt világosan el is mondta. Nem fog valaki csak azért járni veled, mert te szereted, ha ő nem szeret téged. És nem azért, mert fél tőled, ahogy te írtad. A félelemnek ehhez köze nincs. Egyszerűen ha nem szeret, nem akar hozzád érni, nem vonzódik hozzád és nem akar tőled semmit. Fogd fel és fogadd el.
2015. máj. 15. 09:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez oké! De ha nem is találkoztunk még hogyan tudhatná biztosra hogy nem vonzódik? Meg ahhoz hogy szeretet vagy szerelem igazán kialakuljon ahhoz közös élmények kellenek. Persze ha nem ilyen béna kedves az illető mint ami én vagyok! Szóval azért nem szeret mert nem ismer és nem is akar megismerni. Na és miért? Makacs, sértődött vagy csupán rosszindulatú személy.
2015. máj. 15. 09:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Rajongsz érte,szerelmes vagy,oké.Neki nem kellett volna játszania veled,oké.Igazad van abban,hogy nem volt korrekt.Csakhogy egy olyan személytől,aki egyszer már valamilyen szinten eltaszított magától és hülyét csinált belőled,soha semmi jót nem várhatsz.Nem várhatod el tőle,hogy komolyan vegyen,ha egyszer képtelen rá.Ez az,amit meg kell értened,tudatosítanod kell magadban,és el kell fogadnod.Tudom,mennyire fájdalmas és nehéz,de a saját érdekedben muszáj.Ő meg élje tovább a maga életét,joga van hozzá,bármilyen önző is.Neked is félre kell tenned a saját önzésedet.
2015. máj. 15. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!