Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a "nem" az örökké az marad?
Ha ennyire nem akarja akkor ne eroltesd. Ilyen esetben a nem az orokre de legalabbis hosszabb idore nem marad.
18/L ha erolteted ezt a kapcsolatot csak egy nagyrakas szar lesz
Bizony, az a fránya "nem" az akkor is nem, ha fejreállsz.
Bocsi, hogy ezt mondom, a de viselkedésed számomra nagyon ijesztő!
Volt egy hasonló pasas az életemben, még évekkel ezelőtt, de még ma is undorodom tőle, és a rosszullét kerülget, ha szóbajön.
Ő tanította meg, hogy ne legyek kedves csak úgy, mert az ilyen zaklató hajlamúak félreértik.
Szerintem ő is a tudomásodra hozta az érzéseit.
Innentől kezdve, csinálsz amit akarsz, akkor SE lesz semmi.
Minek futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel?
Egyáltalán minek ilyenbe energiát fektetni? Ha se szó se beszéd lelép, akkor miért? Mit vársz egyáltalán, hogy mi történhet?
Nagyon jól kell kinéznie ahhoz, hogy ennyi strapát megérjen.. (nyilván lehetnének belső értékek is, de akinek vannak azok nem lépnek le szó nélkül).
Azt nem mondta meg miért nem akarta! Vagy miért ígéretet rajtam kívül másik 2 férfinek is, miközben velem is ismerkedett! Muszáj volt engem becsapni? Sajnos nagyon magányos voltam mindig is, aztán megjelent ő és olyan csodálatos volt. Ha elismerné hogy az ő hibája is a kialakult helyzet!!! Meg azt mondaná hogy csúnya vagyok és ő neki csak a külső a fontos mert felszínes mondjuk...
Na így könnyebben tovább tudnék lépni mint így hogy róla fantáziálok meg álmodok nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!