Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki fogunk bekulni?
Szakitott velem a baratom ( 1 honapos kapcsolat ) ,mert meglatta h mikor mar vele alakult a dolog en meg egy masik ferfival is beszelgettem ,akivel elotte kavartam ,es hat irtunk egymasnak egy s mast ,de miota vele vagyok mar nem beszelunk ! Szeretem a baratomat es o is szeret de nagyon haragszik most , szakitott,csunyan beszel velem .. Bekulesrol hallani sem akar ,neha azt mondja atgondolja de mikor rakerdezek nemet mond ! Most nagy nehezen meggyoztem hogy elmegyek hozza es hallgasson meg szemelyesen is , nehezen belement bar azt mondja nem erdekli .. Szakitaskor azt mondta ha eloben kertem volba bocsanatot meg hogy szeretem stb akkor lehet nem szakitott volna.. Most meg hogy nem erdekli .. Ez ferfi buszkeseg ? Azota parszor irta h o is szeret de tobb bunko szava van mint kedves ..
Mit gondoltok ha szemelyesen beszelek vele van esely a bekulesre?
Van esély de minek? A bizalom pillérei leomlottak,kár erőltetni.Ebből már nagy valószínűséggel úgyis csak huza-vona lesz.
Elköteleződésmentesen,alkalmizhattok ha az megfelel nektek de különösebb elvárással szerintem nem kell lenni a dolog felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!