Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ki fogunk bekulni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki fogunk bekulni?

Figyelt kérdés

Szakitott velem a baratom ( 1 honapos kapcsolat ) ,mert meglatta h mikor mar vele alakult a dolog en meg egy masik ferfival is beszelgettem ,akivel elotte kavartam ,es hat irtunk egymasnak egy s mast ,de miota vele vagyok mar nem beszelunk ! Szeretem a baratomat es o is szeret de nagyon haragszik most , szakitott,csunyan beszel velem .. Bekulesrol hallani sem akar ,neha azt mondja atgondolja de mikor rakerdezek nemet mond ! Most nagy nehezen meggyoztem hogy elmegyek hozza es hallgasson meg szemelyesen is , nehezen belement bar azt mondja nem erdekli .. Szakitaskor azt mondta ha eloben kertem volba bocsanatot meg hogy szeretem stb akkor lehet nem szakitott volna.. Most meg hogy nem erdekli .. Ez ferfi buszkeseg ? Azota parszor irta h o is szeret de tobb bunko szava van mint kedves ..

Mit gondoltok ha szemelyesen beszelek vele van esely a bekulesre?

2017. febr. 7. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a tanulság? Némulj meg...
2017. febr. 7. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Valaki normalis valaszt?
2017. febr. 7. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Van esély de minek? A bizalom pillérei leomlottak,kár erőltetni.Ebből már nagy valószínűséggel úgyis csak huza-vona lesz.

Elköteleződésmentesen,alkalmizhattok ha az megfelel nektek de különösebb elvárással szerintem nem kell lenni a dolog felé.

2017. febr. 7. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tudod, hogy hülyeséget csináltál, ezt nem firtatom. Hagyd hogy lenyugodjon. 1 hónapos kapcsolat, nem alakult még ki a küzdés egymás iránt, és így könnyen vége lehet végleg.
2017. febr. 7. 19:32
 5/8 A kérdező kommentje:
De pont az hogy nem akatom hogy vege legyen . Szerintetek megbocsajt ha talalkozunk?
2017. febr. 7. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem
2017. febr. 8. 20:23
 7/8 anonim válasza:
Nincs kizarva hogy megbocsajt, de te se kuzdj annyira erte hogy elfelejtsd a noi biszkeseged! Mond meg neki hogy sajnalod es szeretnel meg egy eselyt es vegulis ez nem megcsalas volt.. De ha o nemet mond akkor elfogadod es vege lesz. Ennyi
2017. febr. 11. 00:42
 8/8 anonim válasza:
Buszkeseg*
2017. febr. 11. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!