Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beolvassak neki vagy hagyjam a fenébe?
A volt barátnőmtől elkaptam egy nemibetegséget azóta romokban az életem. Én egyáltalán nem vagyok az a fajta, aki mindenkivel lefekszik ő pedig az, sajnos ez már csak később derült ki számomra.
Utólag belegondolva nem is kellett volna, hogy összejöjjek vele, csak akkoriban nem éreztem magam egyáltalán értékes embernek, örültem hogy valaki szóba áll velem.
Most meg hiába lehetne normális párkapcsolatom, ha a betegség miatt nem lehet. És egyáltalán hogy lehet hogy valaki 16 évesen 10+ emberrel lefekszik? Ez csak számomra furcsa?
Szerintem nem ezt érdemeltem, hacsak azért nem mert túl naiv voltam. Nagyon megvert az élet miatta.
Milyen betegség ha szabad kérdezni?
Gyógyszeres kezeléssel gyógyítható ?
HPV alancsony típus
közöltem vele, azt mondta, hogy rendszeresen jár nőgyógyászhoz
akkor nem írtam utána semmit, mivel utálok vele beszélni
még kiderült róla az is hogy állandóan iszik
ha előtte és utána sem voltam senkivel, akkor UFÓktól kaptam el biztos...
Nem használok nyilvános WC-t, más törülközőjét és ruháját sem, uszodába, strandra nem járok.
De ha mégis akkor pont intim részen jönne ki? Az nem véletlen egybeesés lenne szerintem...
De mondta, csak a 100-ból 1-nél jönnek ki szemölcsök...
Kaptam gyógyszert 15 ezerbe fájt, meg előtte más dokinál ecsetelők kb 2.000 de azt többször vettem.
Meg még mennyivel tartozik amúgy is...
Nem is az a lényeg, pénz még lehet, de hát annyi más dologgal is tudnék foglalkozni, pl munkát sem tudom, hogy fogok találni ha minden héten orvoshoz járok, nyilván ezt senki nem tolerálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!