Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ma, hogy a nők hiába találnak szuper pasit, de amikor elmúlik a köd, új kapcsolat kell nekik?
azzal az indokkal jött, hogy én nem érdemellek meg téged, lhet az volt a baj, hogy könnyen megkaptál.... :D
Erre azt mondtam, de adtd magad könnyen.
De egy héttel a dobás előtt azt mondta sose kellene neki senki más :D
Mert a sok szép újságjukban és netes oldalaikon azt írják, hogy kell a tűz, kell az izgalom és hasonlók. Ha egy srác biztosít egy meleg otthont, abban nincs semmi extra. Ellenben ha mellette van egy cége, öltönyben lehet mutogatni, extrém sportol, nyáron 3-4 fesztiválra jár, az már izgalmas.
És megtehetik. Eltekintve a néhány gyk-s siránkozó csajtól, egy átlagos lány akkor talál új pasit, amikor akar.
3: tehát egy lány ezt mondta/tette, és azt írod ki, hogy "a nők" így többesszámban.
Én örülnék, ha tökéletes kapcsolatom lenne végre, és ha tényleg olyan tökéletes lenne, akkor el sem engedném soha.
utolsó ezt nagyon benézted, biológiai szempontból a nők pont hogy monogám népség, a férfiak a kalandozók. De ezek persze mind csak általánosítások.
Kérdező, csak nekem tűnik fel hogy mekkora az egód? Te lennél a szuper pasi? Kérlek, mesélj még.
Ja, amit a lány előadott igazi kifogás. Nyugi talál ilyet mint te máskor is. Sorry to burst your bubble.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!