Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történt? Mit kéne tennem?
Növesztett egy pár golyót és szakított veled mielött megcsalt volna....
Remélhetőleg.Legalábbis szerintem ez a legjobb opció.
Ezt muszáj inkább ide írnom! :)
Velem is ez történt pár éve. Egyik napról a másikra le lettem pattintva. Az okot nem akarta elmondani, a kifogás annyi volt, h össze van zavarodva. Igen, egy másik nő könnyen össze tudja zavarni a másikat...
Szerintem kicsit nyomozz, h mi is lehet a háttérben. Ha nő van benne, azonnal lépj ki! NE akard visszahódítani! Csak sebeznéd magad!
Bár ha nem nő és eleve ilyen határozatlan, akkor pont ezért hagynám a francba, mert ha ezt nem tudja, akkor mit várjak el tőle a jövőben?
Én ugyanezért szakítottam a barátommal,mert ugyanígy éreztem.Nálam az volt a kiváltó ok,hogy az exem nem kezelt nőként. Se programot nem szervezett,se meglepetést,se ajándékokat,mindent én csináltam nő létemre és nem igen kaptam semmilyen visszajelzést. Már úgy éreztem,mintha az anyja lennék.Szeretem őt,hiányzik,de ő nem hajlandó értem változni,azóta sem keresett,így elkönyvelem,hogy vége és talán máshol meglelem azt a boldogságot,amit tőle vártam.
Ha nem laposodott volna el ennyire a kapcsolatunk nem lettek volna hullámzó érzelmeim.
Az exbarátommal összeköltözést sem lehetett tervezni,mert ő nem tud otthonról elszakadni,ami nekem szintén egy törés volt a kapcsolatban,mert én már terveztem volna vele. Aztán igazából semmit nem tett meg értem,és nem is erölködött azon,hogy működjön a kapcsolatunk,a végén már csak vacsorázni és aludni járt át hozzám,végig a telefonját nyomkodta,semmi csók,intimitás nem volt közöttünk,mint 2 testvér.
Amikor minden jó volt,csináltunk programokat,akkor nagyon szerelmes voltam,de ez tartott kb 2 hétig,aztán minden vissza a régi kerékvágásba és amikor csak fekszetek egymás mellett és semmi nincs köztetek,na az az a pont,ahol én nem erölködök tovább. Én úgy éreztem mindent megtettem,mivel semmilyen visszajelzés nem volt,és azóta sem hajlandó kűzdeni értem,eltemettem ezt az egészet az érzelmeimmel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!