Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mi történt? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi történt? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A barátom pár napja szakított velem és nem értem hogy mi történt. Minden jónak tűnt, sokat voltunk együtt, jól szórakoztunk, nevettünk. Sokszor keresett ő is, mondta hogy hiányzom neki és hogy szeret. Voltak veszekedések, de mindig megtudtuk beszélni. Majd hirtelen az egyik nap egy kis vita hevében szakított velem. Az egyik pillanatban azt mondja hogy hazudna ha azt mondaná hogy nem szeret a másik pillanatban már azt hogy nem érez úgy irántam. Az egyik pillanatban tervezzük a jövőnket, ő hozta fel hogy közös lakás, gyerekek stb majd a következő pillanatban már az volt az indok hogy nem akar elköteleződni. Próbáltam a vizsgájára fogni, hogy amiatt van, de igazából fogalmam sincs. A legrosszabb hogy én még mindig szeretem és nem tudom mit kéne tennem. Szerintetek mi ütött belé? mit kéne tennem?
2016. jún. 28. 19:48
 1/5 CptTomato ***** válasza:
35%

Növesztett egy pár golyót és szakított veled mielött megcsalt volna....

Remélhetőleg.Legalábbis szerintem ez a legjobb opció.

2016. jún. 28. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Új nő van a hálójában.

Ez 100%!!

2016. jún. 28. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt muszáj inkább ide írnom! :)

Velem is ez történt pár éve. Egyik napról a másikra le lettem pattintva. Az okot nem akarta elmondani, a kifogás annyi volt, h össze van zavarodva. Igen, egy másik nő könnyen össze tudja zavarni a másikat...

Szerintem kicsit nyomozz, h mi is lehet a háttérben. Ha nő van benne, azonnal lépj ki! NE akard visszahódítani! Csak sebeznéd magad!

Bár ha nem nő és eleve ilyen határozatlan, akkor pont ezért hagynám a francba, mert ha ezt nem tudja, akkor mit várjak el tőle a jövőben?

2016. jún. 28. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy egész egyszerűen csak megijedt a saját érzelmeitől és rájött hogy valóban nem akar még elköteleződni. Egyik pillanatban kimondta, másikban megbánta. Én értem, hogy szereted, de ha jót akarsz magadnak, nem tervezel hosszú távra olyannal aki bizonytalan.
2016. jún. 28. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ugyanezért szakítottam a barátommal,mert ugyanígy éreztem.Nálam az volt a kiváltó ok,hogy az exem nem kezelt nőként. Se programot nem szervezett,se meglepetést,se ajándékokat,mindent én csináltam nő létemre és nem igen kaptam semmilyen visszajelzést. Már úgy éreztem,mintha az anyja lennék.Szeretem őt,hiányzik,de ő nem hajlandó értem változni,azóta sem keresett,így elkönyvelem,hogy vége és talán máshol meglelem azt a boldogságot,amit tőle vártam.

Ha nem laposodott volna el ennyire a kapcsolatunk nem lettek volna hullámzó érzelmeim.

Az exbarátommal összeköltözést sem lehetett tervezni,mert ő nem tud otthonról elszakadni,ami nekem szintén egy törés volt a kapcsolatban,mert én már terveztem volna vele. Aztán igazából semmit nem tett meg értem,és nem is erölködött azon,hogy működjön a kapcsolatunk,a végén már csak vacsorázni és aludni járt át hozzám,végig a telefonját nyomkodta,semmi csók,intimitás nem volt közöttünk,mint 2 testvér.

Amikor minden jó volt,csináltunk programokat,akkor nagyon szerelmes voltam,de ez tartott kb 2 hétig,aztán minden vissza a régi kerékvágásba és amikor csak fekszetek egymás mellett és semmi nincs köztetek,na az az a pont,ahol én nem erölködök tovább. Én úgy éreztem mindent megtettem,mivel semmilyen visszajelzés nem volt,és azóta sem hajlandó kűzdeni értem,eltemettem ezt az egészet az érzelmeimmel együtt.

2016. jún. 30. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!