Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történt?
Lássuk csak.... Adott egy férfi, aki gyárt a fejében egy idealizált képet a kapcsolatról, maximalista elképzelésekkel, és amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elképzelte, akkor nem tudja kezelni. Szép dolog, ha vannak céljai, de az oda vezetö út is fontos, addig is tudni kellene létezni, kapcsolatot működtetni, amíg a célok nem teljesűlnek maximálisan. Tipikus "akkor lesz nekem/nekünk jó, ha ez és ez a feltétel már teljesült". Csakhogy az élet nem ilyen, mindig vannak, lesznek nehézségek, és aki mindig feltételekhez köti a boldogságot, az képtelen megélni azt. Olyannyira, hogy ha teljesül a cél, akkor majd újabbat tűz ki.
A gond az, hogy aki benne van, ezt nem látja, ő csak így tud működni. Nem érdemes ilyen emberrel kapcsolatot kezdeni, mert alkalmatlan rá.
És ha kilábal ebből, összejöttök megint, el vagytok 10 évig is nyugiban, aztán valami megint nem lesz neki jó, megint hiba kerül a gépbe, megint elcsúsznak a tervei, akkor is elhagy? Ha lesz gyereketek, és ő előszöt fiút akar, aztán lányt, és te lányt szülsz elsőnek, akkor is elhagy?
Ilyen emberrel én nem foglalkoznék.
#6-os vagyok.
Hát ez az.
Egy kapcsolatban a gondokat együtt oldják meg a felek és nem bezárkóznak. Azért kapcsolat, azért szeretet.
Szerintem hagyd őt magára, azt csinál amit akar. Te viszont megérdemelsz, egy olyan férfit, aki tényleg társaként tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!