Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baratnom elkoltotte az osszes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom elkoltotte az osszes penzt a szamlamrol szerintetek is szakitsak?

Figyelt kérdés
Ma elkerte a bankkartyamat ,hogy szeretne maganak ruhat vasarolni. Arrol volt szo ,hogy 30-40ezer ertekben vasarol ,ehhez kepest ennek a tizszereset elkoltotte ,maradt 7200Ft a szamlamon. Most meg sir ,hogy o nem akart ennyit kolteni meg stb. Persze nen akart,szerintem szakitank fogok vele ,ez nem normalis dolog. Ha nem lenne megtakaritasom ehen halnek ebben a honapban . Nem tudok bizni benne ezek utan ,szerintem ez nem egy olyan na jolvan nem baj dolog. Szerintetek?
2016. máj. 21. 18:49
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Ja es neki persze kb. 0ft van a kartyajan..
2016. máj. 21. 18:50
 2/45 Inessential ***** válasza:
...
2016. máj. 21. 18:51
 3/45 anonim ***** válasza:
78%

Jo duma ...nem akart ennyit kolteni. Hulye r.banc. Hagyd ott. Hogy lehet elkolteni 300 ezret ugy hogy eszre se vette? Kamu.

26N

2016. máj. 21. 18:52
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez inkább nem is szólok hozzá, úgyis moderálnák.
2016. máj. 21. 18:53
 5/45 A kérdező kommentje:
Na enis ezt mondom ,nem vagyok szrrago ,de ez akkor is sok. Raadasul a tizederol volt szo...
2016. máj. 21. 18:53
 6/45 anonim ***** válasza:
97%
En meg 30-at se koltok egyszerre..nem hogy annyit. Elozo voltam.
2016. máj. 21. 18:54
 7/45 anonim ***** válasza:
69%

Hát ez egy kezelhető probléma, én önmagában ezért nem szakítanék ha minden más szép ebben a kapcsolatban.

Készpénzt adsz neki, limites kártyát készítesz neki stb ki lehet védeni. Persze mondom csak akkor ha egyébként értékes lány.

Ha viszont úgy vagy vele, hogy "másik csaj is jó lesz", akkor persze szakíts vele mert a következő legalább talán jobban bánik a pénzzel.

Én mindenesetre nem haragszok azért lányokra ha szarul bánnak a pénzzel. Velem bánjanak jól, a többi dolgot megoldom :)

2016. máj. 21. 18:55
 8/45 A kérdező kommentje:

Nem fokent az ,hogy hogyan banik a penzzel hanem ,hogy megvan beszelve valami es annak a tizszereset elkolti egy szo nelkul,es nem is mondta volna ,akartam levenni penzt es nem tudtam levenni tizezret ,ugy jottem ra....

Nem tudom ,hogy meg lehet e bizni benne ezek utan...

2016. máj. 21. 18:57
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez is csak a pénzedért van veled.Mekkora szerencséje van a csajnak,hogy nem egy nőverő pasit fogott ki.
2016. máj. 21. 18:57
 10/45 A kérdező kommentje:
Eddig is ugy ment ,hogy egy ket het alatt elkolti az egesz fizeteset es utana en tartom el ,melleeleg a lakast,biztositast stb. mindent en fizetek ,de ezt el tudtam fogadni nem kulonosebben zavart. Na de ez az akcioja......
2016. máj. 21. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!