Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam meg hogy NE tetszek a fiúnak akivel ma talizok?
Vaaaagy mondjuk viselkedj felnőttként és egyenesen mond meg neki, hogy van pasid, max haver lehet.
Én elhiszem, hogy mondtad már neki, de biztos nem voltál elég határozott és egyértelmű, valószínű inkább azt hiszi, hogy csak kéreted magad.
Két dolgot nem értek... Ha barátként találkozol vele, akkor miért a randizás kategóriába tetted?
A másik meg, hogy ha TÉNYLEG leszögeztétek, hogy ez csak egy baráti találkozó lesz, mert van barátod stb. akkor meg mit majrézol, mi ez a műizgulás?
Nekem is volt egy srác ismerősöm, akivel találkoztam így, de semmi ilyen meg nem fordult a fejemben, főleg ha leszögeztük már beszélgetés közben, hogy ez marad a baráti szinten.. Törekedni kell arra akkor ha ennyire félsz az ilyesmitől, hogy olyan sráccal barátkozz akinek külsőre nem jössz be. Hiszen, ha barátkozol, akkor nem kell hogy tetszettek egymásnak.. ugye? :) Gondolom a srác sem értelmi fogyatékos, ha mindent részletesen megbeszéltél vele..
Ja, és nő vagyok, de én sem bírom követni a gondolkodásod ebben a pillanatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!