Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ronda vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ronda vagyok ezért koptatnak le a nők?

Figyelt kérdés

Tíz nap alatt 4 nő koptatott le netes oldalakon. Szerettem volna ismerkedni velük, azonban jöttek a sablonos válaszok: bocs most van pasim, nincs időm, éppen utazom. Most a külsőm miatt? Itt egy kép mondjatok már véleményt róla!

[link]

2016. nov. 2. 16:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagy ronda.

Viszont tényleg lehet, hogy a nők válaszai nem sablonok voltak, hanem tényleg kapcsolatban vannak, nincs idejük stb. Én sem keresek most társat, de őszintén mondom hogy itt nem a külsőd a probléma.

Hogyan írtál rájuk? És mi alapján választottad őket? (Lehet, hogy olyanoknak írtál akiken látszik ez a "flegmahh" stílus)

21N

2016. nov. 2. 16:51
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Biztos nem a külsőd miatt.

Szerintem a kommunikáció során lehetett valami gond a személyiségeddel.

2016. nov. 2. 16:51
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha "van pasim" választ kapsz, akkor nyilván random nőkre írogatsz rá kéretlenül. Ez nálam önmagában elég ok a visszautasításhoz. Ha ismerkedni akarok, arra ott vannak a társkeresők.
2016. nov. 2. 16:55
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Férfiként írok, szerintem nincs gond veled. De egy jó tanács: messze kerüld el az internetes ismerkedést, nekem csak lelki fájdalmam lett belőle, bár sosem mentem fel társkeresőkre elvből, itt is ismerkedtem anno és más platformon is (nem mindig tudatosan, sőt esetek nagy részében nem), de 1 kivétellel mindegyik csak lelki fájdalmat okozott. Tudod miért? Mert az emberek nagy része komolytalan és csak egó legyeztetésből beszélget valakivel neten. Mire személyes találkozásig jutnátok, megfutamodnak, vagy valamilyen kamuval odébb állnak.

Az elmúlt 3 évben egy kezem fele ujjain meg tudom számolni azt, mennyi értelmes lányba botlottam a neten. Szóval kerüld el, menj társaságokba, mert ott kapásból látod a visszajelzéseket, míg a netes ismerkedés önmagában egy illúzió.

2016. nov. 2. 16:56
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy ronda. Ha az lennél, akkor válaszüzenetet sem írnának egyébként. Maximum egy "láttam"-ot kapnál vagy rá sem kattintanának semmire, ami veled kapcsolatos.
2016. nov. 2. 16:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát ezzel a dumával nyitottam: Szia! Azt hiszem mi még nem ismerjük egymást, de jó lenne ezen változtatni.Mit gondolsz?
2016. nov. 2. 17:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz a kezdő dumád :P minden csajnak egyedi kezdőszöveget kell kitalálni, nálam ez vált be
2016. nov. 2. 17:10
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

4 nő visszaírt? Mázlista! Melyik ez a társkereső!?

Nekem jellemzően ennyien bő egy év alatt írnak vissza :) (természetesen azok is lekoptatnak).

Na szóval, ez nem is olyan rossz arány (vagy csak én vagyok fényévekkel randább :))

2016. nov. 2. 17:46
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
nem vagy ronda, de honnan tudod, hogy az illető egyedülálló, egyáltalán akar-e ismerkedni, nem az ország másik felében lakik, de lehet csak simán a stílusod nem jön be nekik
2016. nov. 2. 17:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy ronda, sőt, egész jól nézel ki. De nekem nem tetszenél, mert más fajta pasikra bukok. :)
2016. nov. 2. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!