Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak illemből hívott, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak illemből hívott, vagy szeretné, hogy menjek?

Figyelt kérdés

Pár napja elmentem néhány várossal arrébb, pár sráchoz (valamennyire már ismertem őket előtte is) egy ilyen "csoportos hobbiűzésre". Az egyikükkel egész sokat beszélgettem, érdeklődő volt irántam, de ő alapból is egy társasági ember. Az alkalom végén, ő puszival elköszönt, és mondta, hogy szóljak neki, ha legközelebb jövök, azt is elmondta, ők mikor szoktak általában kimenni. Jól esett, de én mégis bizonytalan vagyok, hogy most ezt csak illemből, kedvességből mondhatta, vagy tényleg szeretné, hogy menjek? Tényleg elég nagy társasági ember, talán mindeninek ezt mondja? Félek ettől, ezért nem merek ráírni facen.

22/L

2016. aug. 22. 04:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem gondolta volna komolyan, ennyit mondott volna; szia, örülök, hogy találkoztunk, egyszer még biztos összefutunk, ha jársz erre.

Ehelyett szabatosan elmondta, hogy mikor van a legnagyobb esélyetek találkozni.

2016. aug. 22. 06:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Hu de sok programom lenne, ha illembol hivnanak el vhova a korulottemlevo emberek.

N

2016. aug. 22. 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el legközelebb,de azért ne egyedül.Vidd egy barátnőd is :)
2016. aug. 22. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!