Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kapok tole semmit?
Nem vagy pénzéhes, de mégis elvárod, hogy kapjál valamit. Csak én látok itt ellentmondást?
2016. máj. 31. 21:54
Kislány, nem a felszínes pitiáner kis pénzért megvett ajándékok a lényeg a kapcsolatban, hanem ami kézzel nem fogható és pénzért nem megvehető, pl. a szeretet, a figyelmesség, a törődés, a hűség...stb.
Majd ha agyilag is felnősz, akkor megérted, de addig maradsz felszínes p..csa, aki azt hiszi, ha nem kap ajándékot, akkor már a párja nem is szereti.
2016. máj. 31. 21:57
Nem szúrja ki a szemedet múlandó hasznavehetetlen kicit kacatokkal, hanem mindent megtesz érted, és éreztetni próbálja veled, hogy szeret. Inkább járnál gyalog vagy állnád te a cehhet, "egy szál virágért vagy doboz bombonért" ? Neem. Ő odateszi magát és az idejét szenteli neked, ami a legtöbb mit egy ember a másiknak adhat. Becsüld meg, jó gyerek :)
2016. máj. 31. 22:00
Lányként én is úgy látom, hogy te még mindig nem érted egy kapcsolat lényegét.
Az jobb lenne, ha kapnál csokikat meg virágokat, ha találkoztok, de amúgy le se szarna téged?
2016. máj. 31. 22:03
Szerintem ha ilyesmiket szeretnél akkor beszéld meg vele. Nem mindenki ilyen típusú és ez nem azért van mert nem vagy neki fontos, csak szimplán ő ezt nem anyagi viszonylatban fejezi ki.
2016. máj. 31. 22:15
Én megértem a kérdezőt, nekem is nagyon jól esik ha valakitől kapok egy szál virágot, vagy bonbont, ez csak figyelmesség, apróság, de jólesik. Sokan nem tartják fontosnak mert a családjukban nem volt szokás apróságokat ajándékozni figyelmességből, kedvességből, romantikából, szerintem beszéld meg vele. Mond meg neki, hogy lehet ő nem tartja fontosnak, de neked olyan jól esne ha látna egy szép virágot és rád gondolna és meglepne vele téged, mert neked ezek az apró figyelmességek nagyon jól esnének. De akkor viszont Te is legyél vele figyelmes, és pl. készitsd el neki a kedvenc kajáját vagy néha lepd meg a kedvenc italával..
2016. máj. 31. 22:17
És te vettél már neki ezt azt?
2016. máj. 31. 22:21
egy kapcsolat nem a mütyür ajándékokról szól. 4 hónap nem valami sok idő,mi re fel kéne folyton ajándékokkal halmozni a másikat?
Esetleg majd az évfordulón, bár az évfordulós ajándékoknak se látom értelmét, sokkal jobb egy közös program,mint egy tárgy.
Nem vagyunk egyformák.
Nekem ez nagyon giccses . Gondolom utána le is fotóznád,és töltenéd fel a facebook oldaladra,hogy mindenki lássa ,ajándékot kaptál a pasidtól.
2016. máj. 31. 22:30
8-as szerintem nem ajándékról szól a dolog, figyelmességről szól, ő igényli hogy ha udvarol neki egy fiu kapjon tőle virágot, kis édességet ilyen apróságot. Nekem is tetszik ez a fajta kedvesség, és ez nem arról szól hogy ajándékot vár el...és nem is giccses, nekem inkább arról szól hogy ha nem vagyunk együtt akkor is eszébe jutottam.
2016. máj. 31. 22:50
Emberek, annyira nem fogjátok fel. Valakinek egyszerűen jól esik, ha ad neki a párrja egy csokit, egy szál virágot, hogy "gondoltam, ennek örülnél". Figyelmesség... És egyáltalán nem a pénzről szól.
2016. máj. 31. 22:52
Kapcsolódó kérdések: