Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a fiúknak ezért jönnek be a "cuki, pici lányok"?
172 cm körül vagyok
Vannak olyanok valóban, akiknél ez áldás, de sokkal gyakrabban hallom azt, hogy "de a pici az mennyivel cukibb". :D
Kérdező, én is 170 centi körüli lány vagyok, és nem vettem észre, hogy mindenkinek a pici lányok kellenének :D
Mármint általában a pasiknak annyi a lényeg, hogy a csaj ne legyen magasabb náluk, és ha pici lánnyal jönnek össze, az nem a "piciség" miatt volt :)
Persze biztos vannak olyanok, akiknek ez a zsánere, de én nem látnám ezt annyira gyakorinak :D
(mondjuk ez az alacsonyság-kis pénisz dolog jó nagy baromság, a hüvelyhossznak semmi köze a magassághoz :D)
Nekem tökéletes lennél te gyönyörű teremtmény! Lehetsz magas, alacsony nekem ezek csupán mellékes dolgok. Én nagyon szépnek találom a pici nőket, de természeten a magasakat is.
Az viszont sajnos tény, hogy én nem tudnék egyet sem igazán babusgatni, mivel meglehetősen alacsony és vékony vagyok és ha ez mind nem lenne elég, akkor még az orrom is turcsi. Utóbbi mondjuk nem hátráltat a babusgatásban, hacsak azt nem vesszük, hogy emiatt az összes nő egy aljadék trágyahalomnak néz.
Én szeretettel, barátsággal közelítek, de ők csak nevetnek és gúnyolódnak rajtam. Nem tehetek róla, hogy annyira fertelmes az ábrázatom mintha egy menyétet préseltek volna keresztül egy patkányon.
A nemi szervem is szánalmasan kicsit, nem sok mindenre jó gondolom a vizelésen kívül. Igaz addig sosem sikerült még eljutnom egyetlen lánnyal sem, hogy ez a legcsekélyebb problémát is okozza mert a puszta közeledésem is nevetést és szánakozást vált ki mindenkiből.
30 szörnyeteg F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!