Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszat jelent, ha még az 5....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat jelent, ha még az 5. randin sem volt csók?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, a srác akivel randizom 26, és az életkora ellenére elég komolytalan, sőt, amikor az első randinkra készültem azt hittem hogy majd bepróbálkozik, és egy éjszakás kalandot akar majd csak, erre utalgatott is korábban, szóval jogos volt részemről a feltételezés. Erre én határozottan reagáltam, közöltem vele, hogy én hosszútávra szeretnék tervezni, ennek ellenére azt mondta, hogy egy esélyt adjak neki. Hát adtam, és nagyon jól éreztük magunkat azon az első randin, majd ezt szépen sorban követte a többi. Mindig ő hív el, mindig ő keres, de mégis kezdek kétségbe esni, hogy talán ő másképp gondolja ezt mint én. Lehet már inkább a barátság kategóriába tett át?
2016. márc. 2. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kifogtál egy pua növendéket aki még életében nem látott nőt. Hasonlóan érezhet mint te és most fogalma sincs, hogy mit lépjem, hogy ne csessze el.

Nyilván nem mer hozzádérni, mást nehezen tudok elképzelni.

2016. márc. 2. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy egy férfinál lenne barátzóna. Vagyis előfordulhat, de akkor nem hívogat ide-oda. Inkább keresne mást akinek berakhatja könnyebben.
2016. márc. 2. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezzel mi a baj? Én se csókolgatnék senkit 5 találkozás után. 5 találozás után még a folytatást sem könnyű eldönteni.
2016. márc. 2. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Két választásod van:

1. Vársz amíg megcsókol, de akkor már lehet, hogy teljesen elveszíted az érdeklődésed, vagy ő feléd...de azért mégiscsak megpróbáljátok. Így nem lesz hosszútávú a dolog.

2. Megcsókolod te a következő randi elején.

Én az elsőt választottam... :) és elbuktam.

22N

2016. márc. 2. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
nem jelent semmit, majd ha megismer, akkor megcsókol. minek ezt számolgatni??
2016. márc. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!