Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiányzik ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik ennyire a vadászat?

Figyelt kérdés

Nem értem magam. Teljesen jól megvagyok a párommal, lassan 5 éve (2 éve együtt élünk), de...

Nem az első kapcsolatom. Szóval még arra sem foghatom. Mégis minden lányra ráhajtanék.

Nem okoz nehézséget, hogy ismeretlen lányokkal elegyedjek szóba, sőt...

párom egyáltalán nem korlátoz ilyen téren, mint ahogy én sem őt. nem érdekel, hogy idegen férfiakkal beszélget, mint ahogy őt sem érdekli, hogy én szédítek lányokat, mindaddig, míg testi érintkezés nem lesz a dologból.

nem akarom megcsalni, tudom, hogy ő sem engem. Mégis ellenállhatatlan vágyat érzek egy "idegen" lány elcsábítása iránt.

nem akarom ezt, illetve akarom, ott és akkor, de imádom a csajom, nem akarok mást, ezt a "vadászösztönt" viszont nagyon nehéz elnyomni.

Valami használható tipp?

köszönöm előre is.

2016. febr. 1. 00:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos én is ettől szenvedek. Nagyon, nagyon szeretem a barátnőmet(7év), de annyira szét tudok csúszni a melóban egy-egy kolléganő látványától, ráadásul dughatók is...

Mindeközben zabálja a testem a bűntudat, még a gondolattól is.

Azt hiszem, hogy a megoldás kézenfekvő lenne, de nem vagyok elég erős hozzá: meg kéne vele beszélni, hogy adjon elhajlási engedélyt.

Szinte esélytelen persze, hisz a nő, amíg szeret, addig nem osztozna, de enélkül ki fog csúszni a lábam alól a talaj, főleg, ahogy halad előre a karrierem, mert ezek úgy jönnek a sikerre, mint a lepkék a fényre.

2016. febr. 1. 01:01
 2/15 A kérdező kommentje:

pfff...

akkor így jártam?

a kérdés csak az, hogy mikor "borul el az agyam"?

az a gond hogy én is hasonló körülmények között melózom és nem hogy küzdenem kellene 1-2 attraktív hölgyeményért, hanem néha úgy kell hárítanom, ami a legnehezebb. Mármint kívülről nem, de belül megy a fantáziálgatás, pedig egy szavamba sem kerülne...

párom poklának tüzén fogok elégni.

2016. febr. 1. 01:07
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem irigyellek most titeket :D

Mint nő mondom,hogy szakítsatok,mert ennek előbb-utóbb megcsalás lesz a vége.Nekem nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom,biztos nagyon megszoktátok már egymást,de én is ilyen okból szakítottam az első barátommal 2 és fél év után.Nehéz volt,de nem bántam meg.

20L

2016. febr. 1. 01:13
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg nem tudom, hogy mi lehetne amúgy a megoldás.

Ezek a nők ráadásul, akár a cápák a vért, úgy szagolnak ki téged, a foglalt fas.zt.

Valamiért mindig az kell nekik, ami már egy másik nőnek kellett.

Bezzeg ha nem lenne senkid, még az utolsó takarítónő is elküldene...

Biztos, hogy a te barátnőd nem engedné?

Pl. hogy vigyél be egy harmadikat is, esetleg laza pettingig engedjen szabadon,stb.?

2016. febr. 1. 01:17
 5/15 anonim ***** válasza:
34%

3-as

Ez a testiségről szól, semelyikünk sem akarná elhagyni a barátnőjét.

Már csak azért sem, mert iszonyatosan nehéz ma normális, kedves nőt találni tartós kapcsolatra.

2016. febr. 1. 01:19
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem igaz,én is ezt mondogattam akkor magamban,hogy 'jaj dehát ő olyan rendes srác,biztos nem találok hozzá hasonlót'.A francokat nem,még sokkal rendesebbeket is találtam.

De nektek kell tudni :) Ha jobb szenvedni az ösztönöktől..:D

2016. febr. 1. 01:23
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Valszeg mi férfiak jobban ragaszkodunk az elveinkhez, még az ösztöneinknél is.
2016. febr. 1. 01:28
 8/15 A kérdező kommentje:

Na igen... az évek során megkaptam már ezt is.

Másrészről, ekkora önuralmat tanúsítani a párom iránt, azért nem egyszerű. Százával olvasni olyan kérdéseket, hogy megcsalt, mit tegyek...

azért én még a megelőzés fázisában vagyok. Semmi rosszat nem tettem (még). Nem is szeretnék. Illetve igen, de nem azért mert nem szeretem a párom. Tudom, nehéz ezt megérteni, de próbálja meg minden olvasó.

Szeretem a párom, szeretném vele leélni az életem. Minden más csak testiségről szól nálam, mint ahogy egy válaszoló is rávilágított.

Ettől lennék rossz ember?

2016. febr. 1. 01:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Dehogyis,nem vagy rossz ember,ezt egy szóval sem mondta senki.De valamit lépned kell,mert ezeket az érzéseket nem fogod tudni elnyomni magadban.Max ideig-óráig,de utána mégintenzívebben előtörnek.Sajnos ez ilyen.
2016. febr. 1. 01:34
 10/15 A kérdező kommentje:

A hármas megoldásról:

Párom részéről nem hiszem, hogy gond lenne. már felhozta a témát, hogy milyen lehet egy lánnyal. Ez viszont két élű fegyver.

Belemegy abba, hogy hármasban egy másik lánnyal. Ebben az esetben jogosan követelheti a fordított felállást, azaz +1 férfi bevonása. Ebben az esetben nem tudom hogyan reagálnék, de nagy az esélye, hogy robotmaszti lenne (aki nem értené: kiverné a biztosítékot).

Mellesleg a hármas is csak átmeneti megoldás lenne. Mindig egy másik kellene.

2016. febr. 1. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!