Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem félhet, nem lehet félénk egy fiú, ugye? 23l
Igazából csak nézegetjük egymást. Az ő kezdeményezésése alakult így. Felfigyeltem rá, hogy szemmel tart, nézeget engem hosszabb ideig. Megtetszett a srác.
Közösségi oldalon is lájkolgat, de annak lehet nincs jelentősége. Neten láttam, hogy poénkodik lányokkal, mivel olykor rámegyek az adatlapjára. Itt olyasmire gondolok, hogyha írtak neki kép alá valamit beszólogatósat, simán visszaszólt, akár beszólt rendesen. Képek is voltak fent lányokkal. Régebbi képek, nem mostani. Szóval azért nem esetlen fiú. Tud, mer, ha akar.
Egyik nap ráírtam egy semleges dologgal kapcsolatban. Aranyosan válaszolt, de nem igazán ment bele csevejbe. Picit csipkelődtem, beszóltam neki, de nem reagált nagyon rá, inkább olyan volt, mint aki zavarba jött. Nem ment bele a játékba. Kedves volt, de nem tűnt úgy, hogy szeretne beszélgetni.
Ez most azt jelenti, hogy nem kiváncsi rám, attól, hogy mint lány tetszem neki?
Mert ha másokkal tud, akkor ha akarna velem is tudna 'barátkozni', ismerkedni, nemde?
>ráírtam
Internetes írogatásokból semmit sem lehet levonni. Ha élőben beszélgetsz vele, akkor valódi dolgokra következtethetsz.
lehet te azt hiszed nem akart beszélgetni, közben meg lehet pont valami fontos dolgot csinált és nem ért rá...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!