Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik? Miert nem mondja meg az igazat?
Azt mondja kedvel es hogy szeret velem lenni, de megsem keres. Nem ir es nem mondja talalkozzunk. Mindig en irok es en hivom. Rakerdeztem a dologra es azt mondta azert nem ir mert sokat dolgozik es elfoglalt, de ettol fuggetlenul nagyon kedvel es o is erzi hogy tobbet kellene egyutt lennunk. (De amikor fent van es nem elfoglalt akkor sem ir.)
Varnom kellene amig o keres, es ha nem keres akkor hagyjam a fenebe?
Mi a velemenyetek?
Valószínüleg csak elfoglalt. Az, hogy nem keres lehet tényleg azért van mert nem ér rá és nem akarja, hogy úgy érezd lekoptat. Az, hogy úgy tûnik elérhetô nem jelenti azt, hogy tényleg fent van. Legyél kicsit türelmesebb vele.
18L
Szerintem talalkozni akar mert o is mondta, hogy tobb idot kellene egyutt tultenunk. O szemely szerint azt mondta adjunk magunknaki idot.
De viszont, nem latom azt a lelkesedest amit mas fiuknal. Mintha ilyen mindegy lenne, de eloben pedig annyira lelkes es mas.
Ez a nem keres + adjunk magunknak időt dolog nekem egy burkolt lekoptatásnak tűnik.
Az egy dolog, hogy elfoglalt, de mindenki arra szakít időt, amire igazán akar. Én nem keresném, megvárnám, hogy ő lép-e, ha nem, akkor ennyi volt. Sosem jó előjel, ha egy dolog ennyire egyoldalú.
Van, aki így szeret, ilyen langyosan. Nem a Te szinted. Neki egy ugyanilyen halvérű társ való.
Ő a fiú?
Aki elfoglalt 0-24ben dolgozik,annak esetleg tényleg nincs ideje keresni téged, vagy dobni egy üzenetet, hogy találkozzatok,mert egyébként tűzoltó,vagy mentős.
Szóval hagyjuk már ezt az elfoglalt dolgot! Ha odáig lenne valóban és szeretne veled időt együtt tölteni,akkor ő kezdeményezne.
Te már ezekszerint kezdeményeztél,most rajta a sor, vagy menjen a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!