Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később is kialakulhat a vonzalom?
bár nekem se tetszett a volt barátom, mikor összejöttünk, valóban néha jóképűbbnek láttam, miután együtt voltunk
de a fizikai vonzalom fontos, csak azért mert szimpi, én ezt nem áldoznám be... ne kelljen becsukni a szemed, hogy élvezd a szexet...
Változhat.
Amikor először találkoztam a barátommal, egyáltalán nem jött be külsőleg (nem randi volt, egy baráti társaságban találkoztunk), sőt... De egyre többet beszélgettünk, egyre jobban megfogott a személyisége. Fokozatosan tetszett meg külsőleg is. Először csak nem zavartak többé azok a dolgok, amik miatt korábban nem tartottam jó képűnek, aztán arra kezdtem el figyelni, ami tetszett benne (a szemei, a mosolya, a testalkata, a lábai, az öltözködése), és egy idő után már egy sármos pasit láttam magam előtt, akibe bele voltam zúgva... :D
Együtt vagyunk 3 éve, nagyon szeretem a külsejét is, vonzódom hozzá, jó köztünk a szex. Pedig első látásra egyáltalán nem tartottam jóképűnek, és nem volt az "esetem"...
Röviden: adj neki egy esélyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!