Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Később is kialakulhat a vonzalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később is kialakulhat a vonzalom?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, akit már több éve ismerek, de eddig csak barátok voltunk. A tenyerén hordoz, tényleg tudom, hogy nagyon jó lenne vele. De nem túl jóképű és fizikailag jelenleg nem vonzódom hozzá. Van olyan, hogy azonnal nem szeretünk bele valakibe, de ez később kialakul? Lelkileg nagyon tetszik, sokban hasonlítunk is, ugyanazok a hosszú távú terveink. Nem akarok valami jót eldobni magamtól feleslegesen.
2015. okt. 4. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, megtudod. Persze, csak őszintén, nehogy úgy érezze, csak játszol vele.
2015. okt. 4. 11:32
 2/11 anonim ***** válasza:
a vonzalom nem,és ne a külsőt nézd,mert ismered a mondást:"Ha olyanért hagyod el a párod aki tetszik,az majd téged hagy el olyanért aki neki tetszik jobban.
2015. okt. 4. 11:33
 3/11 A kérdező kommentje:
De ezt hogy mondod meg valakinek őszintén, hogy külsőre nem tetszik? Ezért olyan rossz, mert amúgy meg minden klappolna.
2015. okt. 4. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálam mondjuk pont volt olyan, hogy nem teetszett és úgy miután megismertem a személyiségét, megszépült.
2015. okt. 4. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva,igen kialakulhat.Volt egy lány akivel beszélgettem,először nem jött be,de minél többet találkoztunk annál jobban beleszerettem,de végül miatta nem lett semmi.
2015. okt. 4. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:

bár nekem se tetszett a volt barátom, mikor összejöttünk, valóban néha jóképűbbnek láttam, miután együtt voltunk

de a fizikai vonzalom fontos, csak azért mert szimpi, én ezt nem áldoznám be... ne kelljen becsukni a szemed, hogy élvezd a szexet...

2015. okt. 4. 12:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Van egy hölgy ismerősöm, akivel eleinte csak barátok voltunk. Én mindig szerettem volna többet (nem összejönni vele, hanem csak...), de a lánynak csak barátja voltam. Aztán nem is olyan régen, az ő állítása szerint, átfordult benne valami, és azóta, mint pasi tekint rám. Ő maga se érti a dolgot. Mindenesetre nagyon sok beszélgetés előzte meg ezt az állapotot. Azóta se történt semmi, de nagyon benne van a levegőben. Szóval igen lehetséges, hogy idővel változni fog.
2015. okt. 4. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, például, ha felcsinál.
2015. okt. 4. 13:56
 9/11 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nem. Na jó, csak 98% az esély a nemre. Ha most elkezdene tökösen viselkedni a srác, akkor lenne némi esély.
2015. okt. 4. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Változhat.

Amikor először találkoztam a barátommal, egyáltalán nem jött be külsőleg (nem randi volt, egy baráti társaságban találkoztunk), sőt... De egyre többet beszélgettünk, egyre jobban megfogott a személyisége. Fokozatosan tetszett meg külsőleg is. Először csak nem zavartak többé azok a dolgok, amik miatt korábban nem tartottam jó képűnek, aztán arra kezdtem el figyelni, ami tetszett benne (a szemei, a mosolya, a testalkata, a lábai, az öltözködése), és egy idő után már egy sármos pasit láttam magam előtt, akibe bele voltam zúgva... :D

Együtt vagyunk 3 éve, nagyon szeretem a külsejét is, vonzódom hozzá, jó köztünk a szex. Pedig első látásra egyáltalán nem tartottam jóképűnek, és nem volt az "esetem"...

Röviden: adj neki egy esélyt! :)

2015. okt. 4. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!