Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért sírhatta el magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírhatta el magát?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, picit hosszú lesz!

Randizgatni kezdtem egy sráccal, elég kedves, és normális, jófej srác. A munkahelyünkön ismerkedtünk meg, igaz már régóta láttuk egymást de csak 1 hónapja alakult úgy hogy elkezdtünk beszélgetni, mert teljesen más részen dolgozunk és a munka közti szüneteink sem egy időben vannak. A srác nekem nagyon szimpatikus lett, látom rajta hogy tetszem neki, és nekem is tetszik, bár picit félénk, egy közös kolléganőnk is mondta hogy ha akarok tőle valamit, kezdjek én, mert ő sosem fog mert félénk, de bízzak benne mert hamar feltud oldódni, csak a kezdés a nehéz.

Elhívtam egyszer munka után valamerre, és jött velem szívesen. Aztán már ő kezdett el hívni randikra. Most voltunk túl a 3. randinkon, nem részletezem mi volt eddig. A mai napon strandon voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, és utána is elmentünk egyet kajálni meg sétálni, aztán autóval haza hozott engem kb másfél órája, még egy picit beszélgettünk a házunk előtt lévő játszótéren egy padon, behívni nem akartam, mert pár rokonunk is itt vannak és nem akartam rögtön szegény srác nyakába varrni mindenkit még. Aztán ugye összebújtunk beszélgettünk a dolgokról hogy neki eddig miért nem volt barátnője, meg hogy kövérebb volt jóval, és senkinek nem jött, be sosem csókolózott még, a lányokkal akikkel jól kijött csak barátok voltak és csak puszi volt a maximum amit adott egy lánynak. Én kérdezősködtem ennyit a múltjáról és furdal is a lelki ismeret miatta, mert rosszul eshetett neki. A lényeg az hogy amikor mondta hogy még nem volt nője, és még sok mást amik közt az is ott volt amit leírtam, többször láttam hogy szomorúság tört rá, és eléggé rosszul érezte magát, kínosnak gondolta a helyzetet vagy nem is tudom.

Akkor ugye én adtam neki egy szoros ölelést, eddig a strandon is csak csipkedtük egymást meg csak átkarolva voltunk, de most ölelkeztünk először igazán. Akkor nagyon hozzám bújt, jó szorosa átölelt, viszonozta is neki mert nekem is ugyanolyan jól esett. Aztán éreztem hogy mintha sírna, meg picit szipogott is. Amikor abbahagytuk az ölelkezést láttam hogy könnyes a szeme de leplezte. Akkor ugye neki már mehetnéke volt, meg én is már mentem volna be a házba a dolgomra. Akkor elköszöntünk 2 puszi de én adtam neki a szájára is amit viszonzott. Láttam hogy tetszett neki, aztán hirtelen elcsattant az első csók is :)

Utána ment az autó felé mert picit messzebb állt meg mert csak ott volt hely, és amikor bementem a kapun egy kis résen még kinéztem és láttam hogy nagyon elkezdett sírni. Akkor megijedtem, egy kicsit gondoltam rá hogy gyorsan odaszaladok hozzá, de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni meg közbe anyám is hozzám szólt, aztán végül eldöntöttem hogy gyorsan elé megyek, de akkor már elhajtott az autóval. Fél órája beszéltem vele telefonon egy picit akkor rákérdeztem de csak annyit mondott hogy ő sem tudja, és terelte a témát. Nem értem most őt, mondta hogy fáradt és szeretne pihenni mert holnap reggel megy dolgozni mert őt csak a mai napra engedték szabira.

Nem értem miért írta el magát, most nem tudom mit gondoljak hogy azért mert meghatódott és nagyon szeret, vagy bűntudata van azért mert nem volt lánnyal és fél attól hogy én is kikosarazom őt?

Nem értem, aki tud segíteni azt megköszönném.

2015. aug. 7. 00:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amit felsorolsz, mind lehetséges. Ha adsz egy kis időt neki, valószínűleg kiderül. A helyedben viszont nem erőltetném a témát, mert csak kellemetlen neki. Esetleg ha tovább alakul a kapcsolat, de ha most kérdezgeted, lehet, hogy azt hiszi majd, hogy csak azért vagy vele, mert sajnálod.
2015. aug. 7. 00:12
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Valószínűleg eszébe juthatott, hogy nincs nála elég pénz, hogy hazafelé megtankolja a kocsit.
2015. aug. 7. 00:12
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem hiszem el, hogy nem egyértelmű miért sírt..

Leírtad, hogy nem volt még neki barátnője, gondolom akkor nem igazán kapott még olyan szeretett/törődést mint ami te adtál neki, és ezért elérzékenyült..

2015. aug. 7. 00:13
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Hát ez olyan anyámasszonykatonája.
2015. aug. 7. 00:39
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Ezt olyan jó volt még olvasni is! :-)

Én azt gondolnám, hogy azért könnyezett egy picit, mikor ölelkeztetek, mert meghatódott, boldog volt és felszabadult, talán akkor fogta fel igazán és merte végre elhinni, hogy te tényleg beleszerettél, tényleg viszonozod az érzéseit.

Valószínűleg azért akart mielőbb elköszönni tőled, mert nem akart előtted sírni, de amikor te már nem voltál mellette, akkor előtörtek belőle mindenféle érzések, és nem próbálta, vagy nem tudta tovább elnyomni őket magában, és átszakad az a bizonyos gát. (De szerintem akkor sem a múltbeli fájdalmak, csalódások és elutasítások miatt sírt, sokkal inkább az örömtől és a felszabadultságtól, és talán épp azért érintette meg ez az egész ennyire, mert te vagy az első az életében, akivel ezt meg tudta, meg tudja élni.

Ha ilyen helyzetben lennék, nem kérdezősködnék a sírásról utólag sem, egyáltalán nem is hoznám szóba, ha meg esetleg máskor is előfordulna olyankor, amikor velem van, akkor csak magamhoz ölelném, és hagynám sírni anélkül, hogy akár szavakkal vigasztalni akarnám, vagy bármi is kérdeznék. Szóval hagynám megélni az érzéseit, és nem várnám tőle, hogy beszéljen róluk, ha ő magától nem akar.

Sok boldogságot nektek!

2015. aug. 7. 00:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok mit hozzá fűzni, megmelengette a szívem ez az aranyos sztori. :)
2015. aug. 7. 07:40
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy van valami komolyabb problémája, amiről még nem tudsz.

De az is lehet, hogy tényleg amiatt lett ilyen, hogy eddig sok kudarc érte és ennyire elérzékenyült.

Cuki, aranyos sztori, meg minden, de hogy kicsit maradjunk a realitás talaján is, ha ennyire nem tudta feldolgozni a csalódásait, akkor lehet, hogy később komolyabb segítségre lesz szüksége, mondjuk egy pszichológusra. Persze nem kell ilyesmivel lerohanni, majd látod, hogy alakul.

2015. aug. 7. 10:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez megható volt. Szerintem csak simán jól esett neki, és így adta ki magából az eddigi csalódásokat. Valamint lehet érzékenyebb is mint az átlag ember. Én emlékszem nagyapámra, mindig keménynek mutatta magát , aztán rengetegszer előfordult mikor ott voltunk még gyerekként és indultunk hazafelé akkor mindig könnyes volt a szeme. Ez is tök megható dolog volt nekem például. Szóval nem jelent az rossz dolgot ha sír egy férfi .... én is szoktam, előfordul ez...
2015. aug. 7. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg érzelmileg megterhelő volt számára az este: beszélni a régi csalódásokról, hogy nem kellett senkinek, hogy x évesen még sosem volt senkije... aztán megtapasztalni, hogy van valaki, akinek tényleg kell, és persze hogy elcsattant élete első csókja. Valószínűleg tényleg érzékenyebb az átlagnál. Szerintem se hozd szóba a sírás dolgot többé, mert a férfiak nem szeretnek ilyesmiről beszélni.
2015. aug. 7. 11:04
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat! Mindenki kapta a megfelelő értékelést :)

Én is egyértelműen látom hogy meghatódott és azét fakadt sírva, csak szégyellte ezt. Nem rég beszéltünk telefonom, és ő magától vallotta be. bevallotta hogy nagyon szeret és nem akar elveszíteni, ezen már én is elkezdtem sírni :)

Nagyon aranyos srác, nem véletlen szerettem belé :) főleg hogy jó fej, normális, és nem vesz semmibe ahogyan manapság szokták a lányokat.

A kérdést is csak azért írtam ki mert mindenféle gondolat kavargott a fejembe és nem tudtam hová tenni a dolgokat. féltem attól hogy valamit elrontottam és megsértődött rám vagy nagyot csalódott bennem. Én ugye a múltját tekintve nem akarom bántani őt érzelmileg, így is örül hogy 23 éves létére vége szereti valaki, főleg hogy régen akikkel nem is lettek barátok csak bántották.

2015. aug. 7. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!