Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csajozni?
Ezen marha jót röhögtem :D Bocs.. nem sértegetni akarlak, csak ugyan abban a cipőben eveztünk 2 héttel ezelőtig :)
Nekem egy srác segített ebben. Sóval ha unod marokmarcsit.. én is vele jártam :) akkor nézd meg a srác cuccát. a googleba írd be: barátnőszerzés Jó olvasást. Ha van valami fejlemény majd szólj, kíváncsi vagyok.
még mielőtt bárki azt hinné, hogy csak anyukám mondta, hogy jól nézek ki az téved :) Ha tudnám miért nincs akkor nem kérdezném. Egyszerűen odamegyek a nőkhöz és mintha taszítanám őket :(
Egyébként köszönöm a tippet: beregeltem.
Ált úgy van, hogy a jó nőknek barátjuk van a rondáknak nincs, de ők kit érdekelnek?Most attól, hogy foglalt valaki, attól még nem házas vagy nem jegyezték el. Csupán barátja van aki időről időre baszogatja a szó legteljesebb értelmében.
A volt barátnőmmel pl úgy jöttem össze, hogy barátja volt . Dobta a srácot és velem volt. Jobbnak bizonyultam. Ennyi!
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!