Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttünk de félek a családjától?
Összejöttünk álmaim nőjével, csak van egy apró bibi, hogy munkanélküli vagyok azaz még az sem, mert sose voltam beregisztrálva sem :-) A látszat megvan -szüleim jóvoltából - kocsi, lakás, márkás ruhák, mindig van nálam kp - de munkaviszonyom sose volt és a 40 közelebb van mint a 30 :-)
A barátnőm dolgozik van fizetése, nos én előadtam magam randin a vállalkozásom van és nagy menő vagyok duma, de most bemutatkozás lesz aztán félek bebukok. Mindig itt dől be a párkapcsolat :-)
Félek a szülei nem fognak bírni.......
A milyen vagyok, de gáz és társai nem érdekelnek kedves hozzászólók, mivel eléggé jól élek így ez nekem megfelel!
A kérdés párkapcsolati jellegű..szerintetek ez szakító ok lehet? Ja és csak érettségim van barátnőmnek 2 diplomája! Bekamuztam egy mérnöki diplomát :-) Gondolom feketepiacon megvenni bűncselekmény, szóval nem tudom mi lesz!
Tanácsok?
Miért hazudtál neki?
Hülye vagy.
Remélem kidob minnél hamarabb.
Anyu meg apu sajnos nem el orokke .
Mi lesz veled azutan ? Ezen meg nem gondolkoztal ? Amugy kiderul majd ugyis es szakitani fog veled azert mert hazudtal neki ...
Nekem a szakítóok az lenne, hogy hazudoztál össze-vissza.
Ha neked ez így jó, vállald fel. Ha amúgy rendben van az életed, akkor nem kéne, hogy párkapcsolatban akadályozzon.
Suttyókám, zéró munka tapasztalattal, és egy sovány kis érettségivel nem sokáig tudsz hazudozni a menő vállalkozásodról - hogy képzeled?
Az ÁFA az micsoda, vagy a szoho?
Mint a macskát szarni úgy fog kivágni ő is- egy senkiházi hazudozó ugyan kinek kéne, mire volnál te alkalmas?
Hogy mire lennék alkalmas? Pl megfektetni egy több nyelven beszélő, több diplomás felnőtt nőt :-)
Vajon a gyk-s fiúk is képesek erre? - költői kérdés volt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!