Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok a férjeteket olyan nővel barátkozni ha nem vagytok biztosak h csak barátként gondolnak egymásra?
A nő mellesleg sexy fehérnemű modell, tehát bimbó, meg popsi villantó képei vannak instán meg facen egyaránt.
És a férjemmel mikor gyerekvállaláson gondolkoztunk tudattam h ha nem szakítja meg ezzel a nővel a kapcsolatot nem h gyerek nem lesz, de házasság sem.
És ugye azt meg nem írtam, h titkolózott róla beszéltek telefonon és videóztak, de úgy h ezt el se mondta, és mikor meglattam tagadta h beszéltek. Egyetlen egyszer hivta őt a nő akkor amikor én is otthon voltam, és a férjem meglepődve és egyben megilyedve, lélegzet visszafolytva vette fel a telefinját, majd mikor a nő kamerazni invitalta az volt a férjem valasza h rendben, de itt a feleségem a szobaban, és ezzel a mondattal kifújta a levegőjét. és a nő köntösben "
fogadott minket.
Kis beszélgetés után letette. Ez még gyerek tervezés elött volt.
Most lettem terhes és én még nem tettem túl magam ezen, félek h megint "átver".
aenyeg h kiakadt amiért "eltiltottam" a nőtől de én jogosnak érzem...
:D :D :D
Úgyis le leszek pontozva, de szerintem nincs rendben az, ha egy házas ember egy egyedülálló nővel haverkodik és webcamozik rendszeresen. Még ő van kiakadva, amiért eltiltottad?
Ne haragudj, de szerintem óriási hülyeség volt teherbe esned tőle. Valószínűleg most is tartják a kapcsolatot, csak ügyesebben álcázza, vagy később majd mással haverkodik így.
Ès most mit szeretnèl? Terhes lettèl egy olyan kapcsolatban ami nyilván sz@rt sem ér, a pasid meg totál hülyènek nèz. Eltelik 1 èv ès majd ugyanitt kérdezed, hogy hova menj a gyerekkel.
Nyilván tartják most is a kapcsolatot, csak most már ügyesebben titkolják.
Majd ha megszületik a gyerek akkor lesz az, hogy apuka "többet dolgozik" és a vègén kiderül, hogy már nem webcamon keresztül "beszèlgetnek". Te meg nagyon naiv vagy.
Szegény kicsi gyerek! :(
Sajnos mint anya, csak téged tudlak okolni. Az egy dolog amikor az ember lánya a saját életét tékozolja el. De az a szegény magzat nem tehet róla, hogy egy elve instabil kapcsolatba születik bele.
Nem hittél a szemednek, nem hittél a fülednek. Valami érthetetlen okból, azt gondolod, hogy egy férfit ilyen egyszerűen magad felé lehet terelni és minden boldogság lesz. Élvezd ki a pillanatot, mert elérted a csúcsot. Innen csak zuhanó repülésben lesz életed. De a fő tragédia az, hogy az önzésed vagy naivitásod, vakságod (hívd aminek akarod) egy ártatlan életet is húzz magával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!