Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéljem vele vagy hagyjam itt mire hazaér? Szerintetek?
1 ev 2 hónapos kapcsolat . 1 éve egyutt élünk . Rengeteget veszekszünk, többször akartam elköltözni, többször zavart el , mindig vissza jövök es kibékülünk .
Nagyon keveset szexelunk, nem akar lefeküdni velem . Legutóbbi vitánk során elmondtam neki, hogy ugy érzem csak azert vagyok itt, hogy legyen kitölteni valakin a bosszúját. Nem hív vissza, nem keres .. Na szóval nem az igazi finomat szólva .
Ma hazajött a szüleitől , el voltunk .. Aztán kétszer háromszor a fejemhez vágta , hogy nincs pénzem . Igy :
Tudjuk hogy nincs pénzed, meg sem lepődok rajta, hogy nem venned meg ezt meg ezt .. Tehát ilyen stílusban .
Neki az anyja ad pénzt, en dolgozom . Arra vagány , hogy félre tud tenni. Hozzáteszem reggelit en veszek állandóan, ebédet az anyjától hoz fel, szóval igy könnyű ... Nem vagyunk közös kasszán, viszont magamra főzök , utazok a meló helyre stb stb ..
Lenézi a munkámat , es ez az utóbbi a kérdésem alapja is :
Katonaságnál dolgozom , a közelben van egy katonai objektum , annak az udvarán egy ATM . Mondta, hogy menjünk vegyünk le pénzt . Elővettem az igazolványom, mire közölte, hogy ne vaganykodjal mar , minek az ?? Aztán besétált, se szo se beszed . Mondanom sem kell, ránk szóltak, hogy hova megyünk .. Mutattam az igazolványt, szóval be engedtek . Amíg bent voltunk végig szidta a két kapust, hogy ki a F..t képzelnek magukról stb stb . Majd közölte mikor nem adtam neki igazat, hogy ugyanolyan csicska vagy mint ezek ..
Ezt itthon mondta ...
Ti mit tennétek ??
Hát kedves kérdező, szerintem te magad is tudod mi a helyes lépés mert a szövegkörnyezetedből kiderül hogy ez neked sem esik jól.
Egyértelműen megpróbálnám lekommunikálni vele hogy ez így nincs rendjén, de ha tényleg ennyire "degradálóan" beszél veled, én kilépnék a kapcsolatból!
27F
A helyedben én elmennék vele újra a katonaságra, és most hagynám, hogy elvigyék a fenébe... eljátszanám, hogy nem ismerem, és hogy idáig követett, biztos erőszaktevő 😃 tuti bezárnák, szép látvány lenne 😃
Aztán dobbantanék. Ilyen kiszipolyozó kapcsolatra nem lehet szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!