Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el hogy tudom?
Beléptem a párom facebookjába . Találtam üzeneteket, amelyek alapján kiderült hogy egy masik férfit szeret es hozza vonzódik .
Közbe rólam olyanokat irt, hogy csak egy lakótárs vagyok, neki az kell hogy a masik pasit megkapja .
Most megyek haza a munkából . Ha igy elé állok akkor en leszek a k.cs.g hogy mekkora szemet vagyok .. Ti mit tennétek ??
Te sem vagy tiszta mert beleptel a fiokjaba.
Viszont mivel a gyanud igazolast nyert en a helyedben nem szolnek hozza csak osszepakolnek es lelepnek ha van hova
Ebben a helyzetben nem mindegy hogy mit gondol már rólad?
Egyébként hazamennék , ridegen viselkednék, keresnék egy lakást és szó nélkül elhúznék...
Azert érdekel a véleménye, mert képes mindent ugy beállítani hogy o legyen a sértett fel . Pl ha lelépek akkor az lesz:
Tudtam hogy nem akarsz velem lenni, csak tudnám minek játszottal az érzéseimmel .
"Azert érdekel a véleménye, mert képes mindent ugy beállítani hogy o legyen a sértett fel"? - Nekem ebből pont az ellenkezője következik: nem lennék kíváncsi a véleményére, hiszen úgy is addig fogja csűrni-csavarni a tényeket, amíg még én jönnék ki sz..rul.
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, szépen összepakolnám a cuccaimat amíg nincs otthon, és eltűnnék. Egy ilyen szitun nincs mit megbeszélni. :(
És akkor mi van, ha úgy gondolja? Mártírkodjon csak, te tudod az igazságot.
Ha attól félsz, hogy mások előtt bemocskol, csinálhatsz egy screenshotot arról, amit találtál, próbálja meg azt kimagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!