Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy baj, hogy nem érdekel? (lent)
Szerintem parasztság volt tőle, h azt mondta, miért nem szerelted meg helyben, meg h ezentúl mindig le fogja szedni.
DE
Szerintem ha valaki biciklizik (autóra azért nem mondom, mert az manapság tényleg iszonyat bonyolult, de ott is azért tudod, hova kell tölteni az ablakmosót, üzemanyagot, melyik LED mit jelez) mondhatni kötelessége ilyen dolgokat tudni. Szerintem ha valaki szépen és értelmesen elmagyarázza neked, akkor arra illik odafigyelni, és valamennyire elsajátítani, maximum amikor oda kerülsz majd mérlegelsz összekened magadat, vagy tolod.
20/F
Bringás vagyok, a barátod egy bunkó paraszt. Ha nekem lenne barátnőm, én szépen elmagyaráztam volna neki hogy milyen esetben fordulhat ez elő, mit kell tenni, és hogy lehet a legegyszerűbben visszarakni.
Mert lehet hogy téged nem érdekel, de ha pont ott esik le ahol távol vagy mindentől és mindenkitől, csak magadra számíthatsz. Így neked sem adok igazat hogy nem is akarod megtanulni, de részben megértelek mert ha nekem is ilyen stílusban magyarázna valaki dolgokat, engem sem érdekelne.
A bringás történetben egyetértek a 3. hozzászólóval.
Ezen kívül elgondolkodnék a kapcsolaton a helyedben, mert egyrészt szerintem ez a pasas nem tisztel téged, másrészt miért akar rád kényszeríteni olyan dolgokat, amik nem érdekelnek? Amikor kocsikról beszél, nem érzed, hogy unalmas?
Marha eccerű kérlek.
Máskor, ha leesik a lánc, akkor:
a.) nem biciklizel többé
b.) veszel egy új biciklit.
c.) fogod magad és visszarakod.
Azért mert nő valaki, még nem kötelező egyben fogyatékosnak is lennie. Lehet akár életrevaló is.
(Persze ha a házimunkát 110%-ban te csinálod, akkor más a helyzet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!