Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hív munkaidőben, ha nem veszem fel a telefont azt mondja pasizok. Mi a véleményetek?
Mivel dolgozom nem mindig tudom felvenni a telefont.. . Ilyenkor mindig azt mondja biztos valami pasi kollégámmal vagyok, ezért nem veszem fel. Mi a véleményetek? Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez munkaidő, nem akkor veszem fel a telefont amikor én akarom... hanem mikor úgy van időm.
Köszi!
En biztos, hogy nem viselnek el egy ilyen pasit. Minek hivogat munkaidoben? O nem dolgozik? Kosse le magat massal, ne teged cs-szegessen.
A kovetkezo lepes az lesz, hogy elmar a barataidtol, aztan a csaladodtol, total fuggosegi helyzetbe hoz. A vegen meg azt is megtiltja, hogy dolgozz, vagy kimenj az utcara. Ilyenek ezek a betegesen feltekeny pasik. Vagy hagyod magad terrorizalni, vagy felvilagositod, hogy nem engedhet meg maganak mindent szar a multjabol eredo kenyszerkepzetek miatt, vagy okos leszel es otthagyod a francba, mielott elfajulnak a dolgok.
Kedves utolsó, pont ez megy nálunk amit írtál. :( Ő vádol én meg mindig védekezek. Még a gondolat részében is van sajnos hasonlóság ami azért rémisztő. :(
Köszönöm a tanácsokat.
Kedves 11 , 12 !
Ha pali ilyen lett vagy lesz arról csak ti tehettek (általában) bármennyire fura nekünk is vannak érzelmek azért...ha vki nagyon túlzásokba esik mert TI átb*sztátok pedig az illető többet akart annak maradhat nyoma..ami idővel persze változik...de hogy változzon ha hasonlóan viselkedtek és azt éreztetitek h mindent megtehettek...elég nehéz akkor a szitu...persze itt "komoly" és fiatalabb lányokról is szó lehet...ennyi...szóval valahogy erre kéne törekedni h ez ne legyen...de lehet már itt késő..nemtudom embere válogatja mi miért alakul v alakult ki így...ezt majd ti eldöntitek..az öszinteség fontos ha komolyra tervezel...ha nem akkor köszönj el inkább!!!
Kedves utolso,
Sorra b-sztak at a pasik, megse vetitem ezt ki a kovetkezo parkapcsolataimra. Nem az vert at, akivel most vagyok, hanem az elozok, miert is a jelenlegi baratomnak kellene ezert bunhodnie??
Az meg a masik, hogy feltekenykedessel meg senki nem elozte meg a megcsalast, sot. Azt meg ne probald mar meg bemagyarazni, hogy normalis ez a pszichopata viselkedes, masoktol valo eltiltas, allandoan a masikon logas, ellenorizgetes es munkahelyre feltekenykedes.
Nem csak neked voltak rossz tapasztalataid az eletben, de aki ezeken a serelmeken nem tud tullepni, es nem tud egeszseges emberi viszonyokat apolni, tiszta lappal kezdeni, annak nem valo parkapcsolat.
Ja bocs, az, hogy teged atvagtak, azzal mar feljogositva erzed magad, hogy a kovetkezo, tok artatlan es szeretettel hozzad allo embert tonkretedd lelkileg, az meg sehol se jelenti azt, hogy ez a helyes ut. Es nehogymar a kerdezot buntesse a baratja masok buneiert.
11es voltam.
Az rég rossz, hogy nem tud elvonatkoztatni az exeitől. Nagyon vigyázz mert a túlzott féltékenység könnyen betegessé válhat, és agresszívvé is. Tapasztaltam. Kérdezd meg miért van együtt veled, ha nem tud megbízni benned.
Szerintem beszélgess vele, aztán gondolkodj el, érdemes e megvárnod amíg tettlegességig fajul a dolog, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!