Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Miért akar menekülni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel összejöttünk már párszor, aztán persze "szüneteltünk", de ez már a tizedik alkalom, és nem tudom, hogy meddig bírom tovább. Mikor nagyon szorosra fonódik a kapcsolat, egyszerűen ki akar szabadulni, el akar menekülni. És egyszerűen nem értem, hogy miért. Nem mászok a nyakára, még csak ki sem sajátítom, vagy féltékenykedem. Egyszerűen el akar menekülni, és nem tudom, hogy miért, de ilyenkor mindig összeomlik minden bennem, és gyakran azt érzem, hogy nem bírom tovább. Nem értem, hogy miért kell ezt csinálnia. Mit tehetnék?
2015. júl. 3. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt mondtad neki is?

Ha legközelebb össze akar veled ismét jönni, akkor ezt szépen mond el neki, hogy mi a gondod.

2015. júl. 3. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele ilyesmiről beszélni. Elég elvont lány, a mi kommunikációnk gyakran metaforákban, képekben, dalokban történik, a nyílt beszélgetés szinte lehetetlen vele.
2015. júl. 3. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen nem akar komolyabban veled lenni, vagy alapból kötődésre képtelen személyiség, vagy van valakije.
2015. júl. 4. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Méhen belül meghalt ikertestvéred lehet neki is, neked is, és azt ismétlitek.

2. Olvasd el A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet, nőkről is van ugyanez, de az nem jelent meg magyarul. De a jelenség ugyanaz a 2 nemnél!

2015. júl. 4. 02:07
 5/5 anonim ***** válasza:
És h. mit tehetnél: Hellinger-féle családállítás nevű terápia.
2015. júl. 4. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!