Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar megváltoztatni? Hagyjam vagy ne?
Eddig is nagyon problémás volt a kapcsolatunk, már több kérdésen keresztül részleteztem, nem mennék bele újra.
Tudni kell rólam, hogy a stílusom elegáns, kifinomult, imádom a csipkés dolgokat, szűk szoknyák magassarkúval...
Ma együtt vásároltunk, és a fejemhez vágta, hogy unalmas vagyok, mert úgy öltözködök, mint egy vénlány. Erre megsértődtem, és csak azzal tudtam kiengesztelni, hogy a szeme láttára vettem olyan ruhákat, amiket soha nem fogok felvenni - pénzkidobás volt. Tépett, szakadt farmer mini pöttyös zsebbel és ehhez neonszínű pólók hibás angol feliratokkal -- hányni tudnék az egésztől. Mondtam, h ha ilyenek jönnek be neki, akkor ne velem kezdjen, mert a jogi egyetemre meg a gyakorlati helyemre nem ilyenekbe fogok menni, sőt utálom az ilyet. Szerintetek?
Talán ideje lenne kicsit felnőttebb módon hozzáállnotok ehhez a kapcsolathoz. Neked is, mert ha szerinted nem a kommunikáció a megoldás, hanem hogy kiadsz pénzt olyan cuccokra, amiket soha nem fogsz hordani, csak nehogy szembe kelljen nézned egy apróbb konfliktushelyzettel, akkor nem vagy érett egy komoly kapcsolatra.
Ő meg pláne nem az, a viselkedése alapján.
... Vagy szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!