Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a szituban? Mire gondolnátok? Teljesen hülyének érzem magam. Túlkombinálom a dolgokat?
Azt se tudta, hogy létezik, de egyenest barátnőstül jött, sőt, annyira távoli, hogy lehet 3-4 napon át gyűjtögette a tamponokat, mielőtt még kidobhatta volna őket bárhol.
Gyenge próbálkozás volt a részéről.
Szerintem is gyanús.
Ráadásul az ilyen szemetet általában nem hagyják hetekig ott bűzölögni.
Szomorú, de val'szeg nem egyedül vagy a zenekarban :(
Bár úgy kell neked, miért Mr.Nagymenőarc-al vagy akinél számíthatsz rá hogy nem egy kapura játszik.
Gyanús. De hogyan bizonyosodjak meg róla 100%osan?
Az a furcsa nekem, hogy ha nem csak ketten vagyunk a kapcsolatban, akkor miért akarja, hogy még ebben a hónapban odaköltözzek hozzá? Hiszen így a saját dolgát nehezíti meg.
A szomszédokat nem ismerem. Nemrég költözött oda, családi ház, elég zárt az udvar.
Sajnos mindkettem 2műszakozunk, nehéz összeegyeztetni a dolgokat, de rajta vagyok a témán.
Olyan apró dolgok tűntek fel, mint pl a kád szélén egy hosszú szőke hajszál. Nekem is szőke hajam van, de 5napja nem voltam nála. És fürdésnél mindig felgumizom. A kád sarkába volt rakva egy mécses, ami teljesen le volt égve. Legutóbb amikor ott voltam nem mécseseztünk. De ezek olyan dolgok, hogy kimondva nevetségesen hangozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!