Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én gondolkodásommal van baj?
A multkor beszélgettem a haverokkal és mondta az egyik, hogy nemrég megcsalta a barátnőjét és olyan túlzottan nem is nagyon szereti. Én megkérdeztem tőle, hogy akkor miért nem szakít vele ő meg mondja, hogy mert addig legalább van valaki akit biztosan tud döngetni. Mondom de ez így szemétség, hogy megcsalod ő meg közbe szeret. Erre nevettek egy jót a többi haverral és azt mondták, hogyha egyszer lesz egy olyan kapcsolatom amiben csak azért vagyok bent, hogy legyen kit dugjak akkor majd rájövök.
Most tényleg az én gondolkodásommal van baj? Nekem eddig egy párkapcsolatom volt de mondjuk abban fülig szerelmes voltam a lányba.
Ti hogy vélekedtek erről?
20/F
Úgy,hogy ne változz meg sose.
Végre egy értelmes pasi,manapság nem sok ilyenről tudok.
szerintem is kapcsolatot szerelemből kéne.
Csak ugye így könnyebb szexhez jutni...
Nem hinném, hogy be fogják látni, talán majd egyszer.
Eszembe jutott a vicces mondás: "a nők orgazmust színlelnek a kapcsolatukért, a férfiak kapcsolatot színlelnek az orgazmusukért" :) (kezeljétek úgy mint aminek szántam, poén :))
Dowd.. minden viccnek a fele komoly igazság.... és ez elég gáz.
kérdező, nincs veled az ég világon semmi baj. csak tudod a csordaszellem. egyik elkezdi, élvezi ideig-óráig, közben meg olyan öres a lelke mint egy hangyaboly árvíz után (xD) ... vicces félretéve.. sokan inkább konformálódnak a többihez, és téged nevetnek ki, mert még éretlenek, és nem értik, mert buták, hogy miből is kellene állnia egy őszinte kapcsolatnak. rossz példát látnak... különböznek tőled. de jól teszed, hogy kiállsz magadért.
ez lenne a normális, hogy nem játszadozunk a másikkal, hogy megbecsüljük... de ezeknek aztán hiába beszél az ember, ők fognak rájönni, de nagyon csúnyán. nem te.
hú jólvan akkor megnyugodtam :D
igazából nem is az döbbentett meg, hogy ilyenek vannak, mert ezt eddig is tudtam, hanem az hogy ilyen természetesnek állították be
majdhogynem úgy jött ki, hogy ez a normális, ilyennek kell lennie egy jó párkapcsolatnak, vele vagyunk a szex miatt és persze az sem baj ha félrelépünk
nagyon ledöbbentem...
Igen poén volt, de nem is véletlenül ez ugrott be :)
dehogy hagyom, voltam már szerelmes párkapcsolatban, tudom hogy nem ennyiről szól a dolog :D
szerintem nekik is csak egy ilyen élmény kéne és megváltozna a véleményük
de ez amit haver csinál, szerintem ennél jobban már nem nagyon lehet lányt megalázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!