Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó feleség dolga? Baj ha én nem vagyok az a
kiszolgálom a férjemet típus?
Én azt mondom 18 éves létemre és sajnos tapasztalatból, hogy a volt barátom akinek ki volt nyalva a se... vissza élt vele. Persze néha jó ha megteszel ilyet csak ne váljon rendszeressé, mert megszokja és ha valami miatt már nem történik meg az ő kiszolgálása akkor szó éri a ház elejét! Az én véleményem szerint nem ettől lesz jó egy feleség ha mindent alárak a férjének. Néha rendben van de nem mindig és minden helyzetben!
2009. máj. 13. 14:44
Szerintem ezt minden párnak magának kell eldöntenie. Az ő kompromisszumuk eredménye, hogy mit vár el az egyik a másiktól.
Én szeretek főzni, szeretem ha ízlik a főztöm, szeretek takarítani, szívesen csinálom.
De biztos, hogy van akinek nem ez a természetes.
Mindenki csinálja úgy, ahogy a párjával jól érzik magukat.
2009. máj. 13. 14:44
h a igy is elvett mi a baj.
Ez téged zavar vagy őt?
2009. máj. 13. 14:47
4/16 A kérdező kommentje:
Persze,én is főyök,mosok,takarítok.Ez természetes.Csak néha megjegyzi,ha plő pakol magának kaját,hogy ez az én dolgom lenne.Vannak ilyenek.Merthogy anyósom ilyen,és gondolom ő ezt látta otthon.
5/16 A kérdező kommentje:
Engem kezdett zavarni,hogy vajon én csinálom-e rosszul?
Köszönöm a válaszaitokat:)
A férjem is tud néha ilyen lenni,de ha rá van kényszerülve,akkor nagyon szépen el tudja látni magát.Én elfogadom ilyennek,de mindennek van egy határa.Ha tehát azon túl megy,akkor közlöm vele,h eddig és ne tovább.
Szerintem sem vagy rossz feleség.
2009. máj. 13. 14:51
Sajnos még mindig erősen él a társadalomban a nők egyenlőségéért folytatott harc előtti kép... a nő otthon van, háztartást vezet, gyereket nevel, és kiszolgálja a férjét, aki dolgozik és a kenyeret keresi.... de a mai világban ez már nem így működik és az emberi agynak át kellene állnia erről a maradi képről a maira...mert mai ma van: a nő is dolgozik és a férfi is...másképp, egy fizetésből már nem is tudnának eltartani egy családot...így mivel a nő energiáit is a munkája köti le, ugyanúgy, mint a férfiét, egyenrangúak a háztartásban is... a házimunkát és a főzést is meg kell osztaniuk ahhoz, hogy igazságos legyen a munkamegosztás... pl épp az a fél főz, amelyiknek szabadnapja van, és mondjuk a másik elmosogat...vagy együtt takarítás... a férfi is végezhet férfiasabb munkákat...pl porszívózás vagy portörlés (pl szüleim esetében a porszívózást és a mosogatást mindig édesapám csinálja,a főzést/sütést pedig megosztják egymás között)...én és a párom is így állunk hozzá szerencsére...pl ha takarítunk, akkor én törölgetek,teszem rendbe a ruhákat és magát a szobát, a párom viszi ki a szemetet és ő mosogatja el az edényeket...természetesen az mindkét félnek jól esik, ha mondjuk munkából hazajövet finom vacsora várja, vagy pl reggel kávé,reggeli....de ez nem csak az egyik féltől várható el,hanem mindkettőtől... én pl a párom munkahelyére szoktam vinni friss ebédet vagy szendvicset, és ő ezt azzal hálálja meg, hogy este ő készít nekem valamit ... a legfontosabb egy közös háztartásban: az egyenlőség és a munkamegosztás! (20/L)
2009. máj. 13. 14:55
Én is körülugráltam az ex férjemet, még a tányérjába is kiszedtem neki a levest, aztán inkább nem írom le, hogy mit kaptam cserébe. Mégegyszer nem csinálnám ezt!
Ha kölcsönösen, mindketten megteszitek néha a másiknak az ilyeneket az rendben van, de hogy a cselédje legyél..... na azt ne! És nincs olyan, hogy az a te dolgod.....
Szóval, nem attól vagy jó feleség, hogy még a kaját is a szájába rakod. ne hagyd magad!
2009. máj. 13. 15:55
Nos igen. Ezek bizony a Te dolgaid lennének, mert a férjnek is van dolga és a feleségnek is. Ez persze nem azt jelenti, hogy állandóan a segge alá kell tenni mindent, hanem az ésszerűség keretein belül. Anyósom pl. nagyon-de nagyon elkényeztette a párom, és nem győztem visszafogni a páromat.
De a kaját ki kell rakni a férj elé, innivalót ha kér, be kell vinni neki. Ha arra kér, hogy kapcsold le a villanyt, akkor meg kell tenni. Mert az asszonynak az a dolga..... Ám a férjnek meg kutya kötelessége fát metszeni, szemetet kivinni, elpakolni a szennyest maga után és nem a földre dobni. stb...
2009. máj. 13. 18:42
Ez a te dolgod lenne...
Minden normális házasságban így történik.
2009. máj. 13. 19:08
Kapcsolódó kérdések: