Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Majdnem megerőszakolt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem megerőszakolt a volt nevelőapám! Tönkretettem a házasságukat. Valaki kérem segítsen, nem tudom hogy dolgozom ezt fel?

Figyelt kérdés
4 évet éltem velük,mindig rendes,kedves normális volt.Már egy éve külön élek, van egy 2,5 éves kishugom is tőlük. Kb három hetente hazanézek egy hétvégere. Ma történt, hogy megkert a volt nevelőapám, hogy segítsek neki a vidéki házukból pár cuccot összeszedni, addig anyum otthon maradt a kishugommal. Bementünk egy szobába, majd megfogta az arcom, közben vigyorgott hogy csókoljam meg, erősködött. Soha semmi előjele nem volt, hogy ő ilyen lenne. Elkezdtem üvölteni vele ahogy csak tudtam, szerencsém volt, hogy nem lett nagyonb bajom,rettegtem abban a pár percben. Azt mondta ne mondjam el, legyen ez a mi titkunk... aha,hogyne 20 évesen majd ezzel fog befolyásolni. Amint hazaértem anyumhoz kitálaltam mindent. A férje nem tagadott semmit, de csak smsben mert irni neki.öngyilkossággal fenyegetőzve. Nekem van egy három éves kapcsolatom, azonnal írtam neki, hogy jöjjön értem. Két órája már itthon vagyok pesten, de teljesen sokk alatt vagyok. Ha megöli magát az én lelkemen szárad, nem birnám elviselni. Azonban a hányinger és undor kerülget tőle. Nővérem most írt, hogy anyum benyugtatózta magát, nem tud felkelni. A kishugom bömböl, keresi az apját is. El sem kellett volna mondanom, szétcsesztem egy házasságot. Mi lesz igy anyummal? Hogy tartja el a kicsit és saját magát? Engem, és őt sem veti fel a pénz. Látni se akarom a férjét.sokk alatt vagyok, megbíztam benne,tiszteltem. Barátomnak nincs annyi érzelmi intelligenciája,hogy felfogja nekem ez milyen. Be vagyok sokkolva, hogy lépjek túl ezen? Látni se akarom azt a férget, szegény anyum meg szerette, ő volt a mintaférj. NEM KAMU!!! Soha nem viccelnék ilyennel.
2017. febr. 5. 14:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Ha ez igaz, nem Te tetted tönkre a házasságukat, hanem ő maga. Miért tetted volna te tönkre? Ugyanmár...
2017. febr. 5. 14:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem megerőszakoltak. Ő cseszte el nem te. Ha öngyilkos lesz, is csak annak az eredménye, hogy egy gyáva alak. Az anyád se a te hibád, hogy összetört. Hidd el, hasonlóan sokkolta mint téged. Ne hibáztasd magad.

30/f

2017. febr. 5. 14:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Abban egészen biztos lehetsz, hogy azt a házasságot nem te cseszted szét. Ha a nevelőapád öngyilkos lesz, az csakis az ő hibája. Segítsd anyukádat, és akkor a te lelked is meg fog nyugodni.
2017. febr. 5. 14:54
 4/19 anonim ***** válasza:
16%
Ebben mi volt az erőszak? Az, hogy megfogta az arcod?
2017. febr. 5. 15:19
 5/19 A kérdező kommentje:
Majdnem erőszak! Alig akart kiengedni a szobából, a szája fél centire volt az enyémtől, közben a fejem fogta. Az egésztől a hányinger kerülget
2017. febr. 5. 15:21
 6/19 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Ne hibáztasd magad. Nagyon jól tetted, hogy kitálaltál anyádnak. Ha nem veled, legközelebb egy másik csajjal teszi meg, s jól megcsalja az édesanyádat. Öngyilkossággal fenyegetőzik? Ugyan már! Aki öngyilkos akar lenni, sosem kürtöli világgá. Egy kamus szаrházi manipulátor a nevelőapád. A lehető legjobb módon jártál el, ne érezd magad hibásnak.
2017. febr. 5. 15:24
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A nevelőapád úgy sincs a házban, de szerintem anyukádnak idő kell amíg ezt felfogja.

Szerencséd van, hogy van nővéred, ő intézi majd a dolgokat, vigyáz a hugára. Várj egy két napot, utána látogasd meg anyukádat. A nevelőapád szép gyerektartást fog fizetni, biztos nem nyírja ki magát egy domináns pasi, aki kierőszakolná a szexet.

Csak zsarol a szemét. A nővérednek vagy bátyádnak (ha van) kellene beszélni vele, hogy ebből bizony válás lesz, senki nem jelenti fel, de akkor tűnjön el az életetekből, a gyerektartást meg fizesse rendesen.

Én nem akarnám ismerni az apámat, ha ilyet tenne a nővéremmel.

Ha akadékoskodik nyugodtan meg lehet neki mondani, hogy akkor menjetek a rendőrségre, megvannak az smsek, amiben nem tagadta a dolgokat. Csúnya vége lehet, gondolom negyvenes férfi, fogja magát és kezdjen új életet nélkületek.

Nem cseszted szét a házasságot, gondolj bele, ha veled ilyen volt, mit tenne a húgoddal. A legjobb, hogy ez kiderült, a kezdeti sokk után mindenki így fogna gondolni.

2017. febr. 5. 15:27
 8/19 anonim ***** válasza:
8%
Ha meg akar csókolni, akkor nyilván közel van a feje a tiédhez... ez még nem lesz erőszak, ha valaki meg akar csókolni egy nőt és rámenős kicsit. A majdnem nemi erőszak azért egy kicsit más dolog.
2017. febr. 5. 15:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda érzelmi nyomorék, aki nem látja ebben az erőszakot. Lefogta, kényszerítette. Ha a kérdező erőszaknak élte meg, az bizony az volt. Szerencse, hogy nem a lefagyós fajta, akkor most nem csak egy csókról szólna a kérdés.
2017. febr. 5. 15:32
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha levetkőztette volna akarata ellenére, de éppen, hogy nem ér hozzá, a meztelen testéhez, az is büntetendő. Ha fenyegeti az is. Ha csak simán letolja a gatyáját a szobában és elkezdi rá verni, az is. Zaklatás, kényszerítés. Simán menne a feljelentés, ha idegen lenne, de így, hogy családtag, szerintem elég büntetés neki, hogy elveszti azt, ami fontos volt.
2017. febr. 5. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!