Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem megerőszakolt a volt nevelőapám! Tönkretettem a házasságukat. Valaki kérem segítsen, nem tudom hogy dolgozom ezt fel?
Majdnem megerőszakoltak. Ő cseszte el nem te. Ha öngyilkos lesz, is csak annak az eredménye, hogy egy gyáva alak. Az anyád se a te hibád, hogy összetört. Hidd el, hasonlóan sokkolta mint téged. Ne hibáztasd magad.
30/f
A nevelőapád úgy sincs a házban, de szerintem anyukádnak idő kell amíg ezt felfogja.
Szerencséd van, hogy van nővéred, ő intézi majd a dolgokat, vigyáz a hugára. Várj egy két napot, utána látogasd meg anyukádat. A nevelőapád szép gyerektartást fog fizetni, biztos nem nyírja ki magát egy domináns pasi, aki kierőszakolná a szexet.
Csak zsarol a szemét. A nővérednek vagy bátyádnak (ha van) kellene beszélni vele, hogy ebből bizony válás lesz, senki nem jelenti fel, de akkor tűnjön el az életetekből, a gyerektartást meg fizesse rendesen.
Én nem akarnám ismerni az apámat, ha ilyet tenne a nővéremmel.
Ha akadékoskodik nyugodtan meg lehet neki mondani, hogy akkor menjetek a rendőrségre, megvannak az smsek, amiben nem tagadta a dolgokat. Csúnya vége lehet, gondolom negyvenes férfi, fogja magát és kezdjen új életet nélkületek.
Nem cseszted szét a házasságot, gondolj bele, ha veled ilyen volt, mit tenne a húgoddal. A legjobb, hogy ez kiderült, a kezdeti sokk után mindenki így fogna gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!