Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?
A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.
Nem értem.
Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?
Őszinte válaszokat kérnék!
(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)
"Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte?"
Ha nem tudsz valamit teljesíteni, ne ígérd meg. Ilyen egyszerű. :)
"Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent..."
He? Tehát ha nem mondja el és titokban félrekúr, addig minden faja. Jól van, motiváljátok csak a faszikat arra, hogy ne legyenek veletek őszinték. :D Ezentúl én is titokban fogok félreb#szni, mert az olyan "izgató".
Mindenkinek más erről a morális megítélése. Őszintén szólva téged sem értelek, mire volt jó a struccpolitika? Amíg a pasid nem vallott, nem kellett szembenézned a problémával, nem kellett foglalkoznod vele, egyszerűen a homokba dughattad a fejed? És neked ez jó volt?
Én alapvetően egy idealista romantikus balfsz vagyok, de nem hiszek abban, hogy egy házasságban 10 év után sem kíván meg mást az ember. De ennek nem a másik tudtán kívül való megcsalás a medicinája. Remélem, találok majd hozzám illő férfit, aki úgy gondolkodik majd erről, mint én. Akkor inkább menjünk el együtt egy swingerbe, az legalább KÖZÖS szexuális élmény marad, és mégis megkaphatunk másokat.
De ehhez persze olyan mélységű és kifogástalan kommunikációjú kapcsolat kell, rengeteg bizalommal, ami nem terem minden bokorban. Őszintén, szerintem a párkapcsolatok nagy részét éretlen emberek kötik csomó elfojtással, titkolózással.
Akkor ezt kifejtem. Tudtam, vagyis nagyjából biztos voltam benne, hogy időnként félre... De nem érdekelt, mert minden szuper volt vele. MINDEN! Nem kérdeztem rá, és ő sem mondta.
Aztán amikor mégis bevallotta (lásd fent), akkor két lehetőségem volt. Elmondom neki, hogy nem zavar, de akkor onnantól tényleg fűvel-fával, esetleg még meg is osztja velem a tapasztalatokat, fúj. Vagy látványosan elítélem. Hát ez utóbbit választottam, erre ő bepapucsosodott, meg elkezdett rögeszméjévé válni, hogy akkor most biztos bosszút állok rajta, stb, stb. Végül a 6 éves kapcsolatunk fél év küszködés után gajra ment.
Amiről az ember nem tud, az ugye nem fáj neki. :D
Ha valamit megígér a férjem (hogy hűséges lesz), akkor azt tartsa is be. Nem viccből tett ilyen ígéretet. Ha meg nem képes a nadrágjában tartani a lompost, akkor keressen magának olyan nőt, aki ezt elviseli, vagy akár még biztatja is abban, hogy félre lépjen. De ne én legyek már a rossz meg az "erkölcscsősz", mert nem díjazom, hogy más nők lábai közé akar bemászni. Kész vicc, hogy úgy állítod be a dolgot, hogy még az a rossz, akit ez zavar :D
Ok, te így gondolod. Más meg máshogy.
Most valójában ezek szerint ha jól értem akkor a házasságod tönkremeneteléért azok a felelősek, akik elítélik a megcsalást, nem a férjed, aki félrekúrt, és nem te, aki nem tudtad megtartani a férjed. Hanem mindenki más. Logikus!
Akkor ezt kifejtem. Tudtam, vagyis nagyjából biztos voltam benne, hogy időnként félre... De nem érdekelt, mert minden szuper volt vele. MINDEN! Nem kérdeztem rá, és ő sem mondta.
Aztán amikor mégis bevallotta (lásd fent), akkor két lehetőségem volt. Elmondom neki, hogy nem zavar, de akkor onnantól tényleg fűvel-fával, esetleg még meg is osztja velem a tapasztalatokat, fúj. Vagy látványosan elítélem. Hát ez utóbbit választottam, erre ő bepapucsosodott, meg elkezdett rögeszméjévé válni, hogy akkor most biztos bosszút állok rajta, stb, stb. Végül a 6 éves kapcsolatunk fél év küszködés után gajra ment.
És ezért mi vagyunk a hibásak aki nem lépnek félre?
Vagy most ez most.....mi???
Nem értem miért vagy dühös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!