Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az sms-t találtam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l

Figyelt kérdés

Ezt írta egy lánynak:

"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."

Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...

Ez most mi a frász?

2016. júl. 6. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/107 MilitaryTurtle ***** válasza:
100%
Az hogy lehet félrekacsintott a barátod kissé
2016. júl. 6. 15:53
 2/107 A kérdező kommentje:
A barátomról van szó, ez lemaradt, bár szerintem nyílvánvaló. Tervezzük az összeköltözést, erre ezt kellett olvasnom...
2016. júl. 6. 15:53
 3/107 anonim ***** válasza:
90%
Javaslom halasszátok el... :D Attól, hogy nem csalt meg, még bőven bűnös, hogy ilyeneket ír, meg azért is, mert ha ilyen gondolatai vannak, azt is illik közölnie veled. F
2016. júl. 6. 15:55
 4/107 anonim ***** válasza:
23%
Hát ez elég gáz... Nem tudom, hogy nem e lépne félre, ha meglesz a lehetősége rá..
2016. júl. 6. 15:55
 5/107 A kérdező kommentje:
R*hadt jó! Hogy a francba szeret, ha ilyeneket irogat?
2016. júl. 6. 15:56
 6/107 anonim ***** válasza:
91%

Ez pontosan az, aminek látszik. :)

Rendesen küzd önmagával. Nem szeretne megcsalni, de egy másik lány elkezdte izgatni a fantáziáját. Sejtem, hogy mi fog kisülni ebből.

Nem vagy egy szerencsés helyzetben...

2016. júl. 6. 15:56
 7/107 anonim ***** válasza:
25%

Hogyhogy beleolvastál a telójába? A nőknél sokszor működik ez a megérzés dolog, azért kérdezem.

Szerintem még nem csalt meg, mivel írja hogy "de nem vagyok olyan ember.", viszont nyilván nyugtalanító, hogy így vonzódik egy másik nőhöz.

Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Jól működik a kapcsolatotok?

2016. júl. 6. 15:57
 8/107 anonim ***** válasza:
8%
Minek turkálsz a telefonjában?
2016. júl. 6. 15:59
 9/107 anonim ***** válasza:
81%
Mehet a szelektív kukába. Össze ne költözz vele!
2016. júl. 6. 15:59
 10/107 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam ez már bőven a megalázó kategóriába esik, legyen akkor vele, ha ennyire izgatja a kis fantáziáját...

Kuka.

2016. júl. 6. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!