Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l
Ezt írta egy lánynak:
"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."
Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...
Ez most mi a frász?
Ez pontosan az, aminek látszik. :)
Rendesen küzd önmagával. Nem szeretne megcsalni, de egy másik lány elkezdte izgatni a fantáziáját. Sejtem, hogy mi fog kisülni ebből.
Nem vagy egy szerencsés helyzetben...
Hogyhogy beleolvastál a telójába? A nőknél sokszor működik ez a megérzés dolog, azért kérdezem.
Szerintem még nem csalt meg, mivel írja hogy "de nem vagyok olyan ember.", viszont nyilván nyugtalanító, hogy így vonzódik egy másik nőhöz.
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Jól működik a kapcsolatotok?
Hát nálam ez már bőven a megalázó kategóriába esik, legyen akkor vele, ha ennyire izgatja a kis fantáziáját...
Kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!