Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megfigyeles lebukas nelkul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?

Figyelt kérdés

Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.

A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.

Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.

Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.

De 15.00kor eljovok.

Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.

Tudom.tudom.

Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.

A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.

Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...

Szoval szeretnek kicsit lesben allni.

De nem tudom hogyan mert

1)ugye a kocsimat eszreveheti

2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)

3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.

Ne iteljetek el

.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.

Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??

Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek

2016. máj. 30. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 A kérdező kommentje:

Opppsssz. Bocsi az elirasokert.

Gyorsan irok es angol a bill.

Arra gondoltam hogy megallok a szomszed utcaban es hazasetalok. Csak azt nem tudom hogy megis hol varjak 1 vagy2 oranyit hogy tortenik.e addig valami gyanus a lakasunknal?

Raadasul a 2.emeleten lakunk a folyoso vegen. Elbujni sem lehet :(

2016. máj. 30. 20:02
 2/84 anonim ***** válasza:
19%

- Bérelsz másik autót.

- Megkéred szomszédod hogy segítsen ebben.

- Megkéred barátnőd/rokonod hogy menjen fel és derítse ki mi a helyzet.

- Párod felhívod hogy elestél és jöjjön érted, majd közben kiderül megy-e és hogy ki is van fent. (Elég ha azt mondod a lépcsőházban estél el jöjjön le.)

2016. máj. 30. 20:02
 3/84 anonim ***** válasza:
100%

ez elég hülye ötlet, mert most mit szeretnél, ott akarsz várakozni a lakásotok előtt mondjuk egy órát, hogy pont akkor nem megy-e be senki?

úgy se fogsz megnyugodni, mert majd jön az az ötlet, hogy mi van ha megcsal, csak nem pont akkor tette

meg nehéz is lenne kivitelezni

szóval szerintem vagy beszélj a barátoddal, hogy miért viselkedik mostanában furán (lehet más oka is) vagy ha ennyire nem bízol benne, akkor járj utána másként, de ne szobrozz a ház előtt

2016. máj. 30. 20:04
 4/84 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell ennyit görcsölni,fogod magad,és haza állítasz délután váratlanul,ennyi.

Megmagyarázod,hogy miért végeztél hamarabb a melóban.

2016. máj. 30. 20:07
 5/84 A kérdező kommentje:

Igen ez igaz hogy nem tudhatom h aki bemegy a hazba az ott lakike vagy epp a pasim noje.

Mindenki utan meg nem mehetek be...hogy eppen melyik lakas fele setal.

A haz elott foleg nem akarok allni. A sajat kocsimmal meg plane nem.

Direkt ezert valasztottam cserere a holnapot...valahogy muszaj kivitelezni

2016. máj. 30. 20:09
 6/84 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat, akkor az lenne a legjobb, ha délután váratlanul betoppansz.
2016. máj. 30. 20:15
 7/84 anonim ***** válasza:

Nincs inkább egy idős szomszédotok, aki tudja, hogy ki jön-megy? Ők, mindig ott ülnek. Én ha mindenképp ezt akarod választani, leülnék a közelbe egy könyvvel (remélve, hogy nem esik), ha esik, akkor a lépcsőre ülnék, pont egy fél emelettel feljebb, mint a bejárat, és nézném, hogy ki jön be. A szomszédoknak meg elmesélném, hogy elfelejtettem kulcsot vinni, de a páromnak nem sokára meg kéne jönnie.

Vagy csak simán vennék valami jobb diktafont, ami több órán át képes felvenni a hangot és bekapcsolva otthagynám a nappaliban/hálóban/előszobában. Ez a megfigyelés tényleg eléggé vicces mód a probléma megoldására.

2016. máj. 30. 20:16
 8/84 anonim ***** válasza:
A pasid elvileg otthon lenne? mert ha nem, akkor a lakásban is elbujhatsz hogy odamennek e?
2016. máj. 30. 20:17
 9/84 anonim ***** válasza:
ÉS ha délben megy hozzá a csaj?
2016. máj. 30. 20:21
 10/84 A kérdező kommentje:

Sajna idos szomszeddal meg nem talalkoztam...meg ez ugy is eleg kellemetlen nem akarnek idegent belevonni.

Ez a konyves dolog tetszik.

Igen lehet hogy delben lehet hogy 1ekor cagy14kor jon a csaj... De en ennel tobbet nem tudok tenni. Igy tudtunk muszakot felezni pont igy jon ki egy fel nap a meloban.

2016. máj. 30. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!