Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hova tűnt az őszinteség a nőkből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűnt az őszinteség a nőkből?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: beszélgettünk heteket, találkoztunk a lánnyal háromszor, mindeközben napi szintű beszélgetés online, negyedik találkozón szerettem volna közeledni felé (ölelés, csók) - erre ő leállított, hogy ez neki túl gyors, ne siessünk ennyire, legyek türelmes.

Gondoltam, mivel nem elküldött, lehetek még türelmes. A lány ezt követően elment egy fesztiválra a barátnőivel, ahol végül összeszedte és megdugta valami csávó.

Ezt mégis miért kellett? Nehéz lett volna őszintén megmondani, hogy nem akar tőlem semmit?

2016. ápr. 17. 15:09
1 2 3 4
 1/31 90-ben született F.. ***** válasza:
45%

Ha az első randi végén / második randin nincs csók, akkor ott már felejtős a történet.

A fesztiválon pedig lehet részeg volt és könnyebben belement ilyenbe. "Megesik".

2016. ápr. 17. 15:14
 2/31 anonim ***** válasza:
67%

Röviden:

átlag pasi -> friendzone

jópasi -> le a bugyival és hátha meg akar majd tartani járásra is

Az élet örök körforgása.

A fejlődés irányát legalább egyértelművé teszi, szóval irány az edzőterem, majd a fesztiválok :)

2016. ápr. 17. 15:35
 3/31 anonim ***** válasza:
83%

Pillanatnyilag nem volt jobb pasi kéznél, csak te, de nem igazán hoztad lázba. Azért úgy volt vele, h valamire még jó lehetsz, míg nem jön egy jobb.

ti ffiak is ezt csináljátok, nincs ebben semmi meglepő.

2016. ápr. 17. 15:42
 4/31 anonim ***** válasza:
81%

Előzőnek igaza van, ez a valóság.

U.ezt kérdezhetném én is jónéhány tapasztalat alapján: Hova tűnt az őszinteség a ffiakból? De nem teszem, mert tudom, néhány ffi nem az összes ffi!

2016. ápr. 17. 17:14
 5/31 anonim ***** válasza:
91%
Hajjajj, de ismerős sztori, bár nem így végződött, de teljes mértékben meg tudlak érteni. Szar az egész.
2016. ápr. 17. 17:33
 6/31 anonim ***** válasza:
78%

Es a ferfiakbol?

Engem is csaltak mar meg, tovabb kell lepni.

2016. ápr. 19. 21:07
 7/31 anonim ***** válasza:
51%

Feltételezzük, hogy a fesztiválos infót biztos forrásból tudod.

Az is lehet, hogy veled komolyan gondolta, azzal a másikkal pedig nem. Erre szoktunk hivatkozni, mert így is gondoljuk. Akinek könnyen adod magad, nem tervezel vele.

2016. ápr. 21. 00:52
 8/31 anonim ***** válasza:
66%
7es arra nem szoktatok gondolni, hogy annak akivel ""komolyabban terveztek"" ez kibaxottul tud fájni?
2016. ápr. 21. 10:05
 9/31 anonim ***** válasza:
90%
Ez önmagában nem jelenti azt, hogy nem volt őszinte. Nálad valószínűleg várni akart hátha beindul a vonzalom, a másiknál pedig egyből jött a tűz, úgyhogy hagyta magát.
2016. máj. 1. 21:25
 10/31 anonim ***** válasza:
79%
Te meg egy nőből levonod a következtetést.
2016. máj. 1. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!