Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnt az őszinteség a nőkből?
Röviden a sztori: beszélgettünk heteket, találkoztunk a lánnyal háromszor, mindeközben napi szintű beszélgetés online, negyedik találkozón szerettem volna közeledni felé (ölelés, csók) - erre ő leállított, hogy ez neki túl gyors, ne siessünk ennyire, legyek türelmes.
Gondoltam, mivel nem elküldött, lehetek még türelmes. A lány ezt követően elment egy fesztiválra a barátnőivel, ahol végül összeszedte és megdugta valami csávó.
Ezt mégis miért kellett? Nehéz lett volna őszintén megmondani, hogy nem akar tőlem semmit?
Ha az első randi végén / második randin nincs csók, akkor ott már felejtős a történet.
A fesztiválon pedig lehet részeg volt és könnyebben belement ilyenbe. "Megesik".
Röviden:
átlag pasi -> friendzone
jópasi -> le a bugyival és hátha meg akar majd tartani járásra is
Az élet örök körforgása.
A fejlődés irányát legalább egyértelművé teszi, szóval irány az edzőterem, majd a fesztiválok :)
Pillanatnyilag nem volt jobb pasi kéznél, csak te, de nem igazán hoztad lázba. Azért úgy volt vele, h valamire még jó lehetsz, míg nem jön egy jobb.
ti ffiak is ezt csináljátok, nincs ebben semmi meglepő.
Előzőnek igaza van, ez a valóság.
U.ezt kérdezhetném én is jónéhány tapasztalat alapján: Hova tűnt az őszinteség a ffiakból? De nem teszem, mert tudom, néhány ffi nem az összes ffi!
Es a ferfiakbol?
Engem is csaltak mar meg, tovabb kell lepni.
Feltételezzük, hogy a fesztiválos infót biztos forrásból tudod.
Az is lehet, hogy veled komolyan gondolta, azzal a másikkal pedig nem. Erre szoktunk hivatkozni, mert így is gondoljuk. Akinek könnyen adod magad, nem tervezel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!