Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házas pasival "kavarok". Lebuktunk volna?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Volt már korábban egy kérdésem ezzel az egésszel kapcsolatban. Azóta történtek dolgok, gondolom ezt nem kell magyaráznom, mindegy.
Tegnap a munkahelyemre (kávézóban dolgozom suli mellett) bejött a felesége és a két lányuk. Én rögtön tudtam, hogy ők azok, de ők nem ismertek meg (legalábbis a felesége nagyon kedvesen beszélt velem, gondolom ha tudta volna, ki vagyok, ez nem lett volna így) Akkor már nagyon rossz előérzetem volt, és később be is jött. Szó szerint :) Gondolom megbeszélték, hogy menjen oda értük, vagy nemtudom, de úristen...sose mondtam neki hogy pont ott dolgozom, szóval nem tudhatta. Poharak estek ki a kezemből, olyan szinten megfagyott bennem a vér. Szerencsére gyorsan leléptek, gondolom a pasinak sem volt kellemes a szitu. Este hívogatott, de nem reagáltam, csak ma reggel. Mondta, hogy találkozzunk. Virágcsokor, nagy békülős (?) szex, olyan kedves volt, mint még talán soha, nagyon furcsálltam. Rákérdeztem többször is, hogy mi van, de mindig azt mondta hogy "csak boldoggá akar tenni". Valahogy nem tudok hinni neki...
Lebukott volna, vagy mi? De akkor meg miért velem kedveskedne? Komolyan nem értem. Ti mit gondoltok?
Gyerekek, nem értem mit kell ítélkezni.
Semmit se tudtok a kérdezőről és a két ember kapcsolatáról, a pali házasságáról...
Kérdező!
Sztem csak szimplán hálás, hogy nem buktattad le, mert sok nő ilyenkor zsigerből megtenné.
a pasi egy betoji alak aki a biztonságát félti közben egy rakás kaka a kapcsolata a feleségével de elválni ugye nincs mersze mert olyan jó, hogy ott a buta liba aki főz, mos, takarít rá. nem a kérdező rontotta el a kapcsolatot, ő csak áldozat de ettől függetlenül semmi tartás nincs benne és kb ugyanannyit ér mint a lovagja.
hogy a kérdésre is legyen válasz szerintem nem bukott le egyszerűen a pasi szeretőként akarja tartani a kérdezőt és valamivel nem árt nyalizni ha már ebbe a helyzetbe hozta.
Nekem nem lenne pofám ide így kiírni ilyen jellegű kérdést,még névtelenül sem.Basszus..nem szégyenled magad,csak egy kicsit sem?
Meg még akkor kiteszed a korábbi kérdésed és azzal dicsekedsz,hogy nem fogadtad meg mások tanácsát és szétcsesztél egy házasságot?!
Nahát,ez már nem csak ri_bancság,hanem undorító dolog is.Ocsmány egy nőszemély vagy,aki csak szégyent hoz a női társadalomra.
Mit nem értesz?Mire vagy még kíváncsi?Mit gondoltál,mindenki segíteni fog ezek után,hogy még jobban tönkre tehesd mások életét?!
Alavalo arny sotetsegbe burkolva, tetteid fajdalmat es szenvedest okoznak az embereknek, ures lelked megfullad buneidben....
A hazassag az hazassag. Plane ha gyerekek is vannak. Ha nincs benne annyi, hogy kilepjen belole es ferfi modjara, gerinccel oldja meg a dolgot akkor ne lepjen felre. Te pedig ne legyel benne.
Elvalt szulok gyereke vagyok, akinek evekig el kellett viselnie a not aki miatt apank meghulyult. Szerinted milyen erzes ranezni es tudni, hogy o az, akit nem erdekelt? Nem sok fogalmad lehet rola mit teszel, csak gratulalni tudok.
A pakolban meg latjuk egymast, mikozben egsz a sajat belsaradban.
Szerintem csak biztosítani akarja, hogy lakhasson nálad, ha a neje kivágja.
Még nem buktatok le, ehhez jobban be kell keverned. ;)
Aztán majd moshatod a xaros gatyáit, főzheted a vacsorát, amíg csapja a szelet másnak.
Persze a fizetése fele megy gyerektartásba, kvázi el is tarthatod. Közben mindenki téged utál, mert szétbaxtál egy családot.
Aztán otthagy egy 30-as nőért, mert éretlennek tart.
Drukkolok, hogy teherbe ess, akkor sikerülhet megfogni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!