Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy én szeptemberben férjhez megyek?

Figyelt kérdés

Bele voltam zúgva 13 éves koromtól, ő volt az életem "Tökéletes Sráca", rengeteget szenvedtem és sírtam miatta, de csak a gimi utolsó félévében jöttünk össze... Utána pedig szakítottunk, mert ő Svájcba ment továbbtanulni.

A szüleink jóban vannak és már évek óta hagyomány a közös nyaralás. Nemrég mentek és én is becsatlakoztam, valamint mint a reptéren megtudtam, a srác is. Minden télen ugyanoda mennek vissza és mi ott jöttünk össze anno.

Előtörtek az emlékek, nosztalgiáztunk és mellette nem éreztem azt a nyomást, amit amúgy. Szóval lefeküdtünk néhányszor...

Azóta keres, beszélünk elég sokat és most tavasszal újra megyek Magyarországra és mondta, hogy akkor valószínűleg összefutunk, mert ő is ott lesz az anyukája születésnapja miatt. De fogalma sincs, hogy én szeptemberben férjhez megyek, egyáltalán nem tud semmit az életemről...

Szeretem, de a vőlegényemet nem tudnám elhagyni egy kamaszkori hóbort miatt.

Vagyis most eléggé összezavarodtam, de úgy érzem, így helyes.

2016. márc. 9. 17:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Odalenne a kapcsolatunk,eljegyzésünk ebből is látszik neked csak a külcsín a fontos hogy mit gondolnának rólad az emberek.Legalább az esélyt adnád meg neki hogy eldönthesse elakar-e így is venni.Őszintén eltudod vele képzelni az életed,boldog lennél/vagy vele?Ha boldogan is megtudtad csalni akkor is megcsalnád amikor hullámvölgyben lennétek mert biztos hogy lesztek feltéve ha eljuttok odáig.Tényleg szereted nem csak azért mert ő a vőlegényem így kötelező hozzámennem?
2016. márc. 9. 20:20
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

"Talán azért, mert akkor oda lenne a kapcsolatunk, az eljegyzésünk és minden más?!

Nem vagyok hülye. Ezen nem jutna túl mosolyogva, bármennyire is szeret és odavan értem."

Erősen cenzúrázom magam: Ha állítólag szereted ezt az embert, és tisztában vagy vele, hogy amit csinálsz, azzal fájdalmat okoz neki, akkor

1. nem fogsz össze vissza dugni mással, mert nem akarod forgatni benne a tört, hülyére venni és megalázni ezzel,amit csinálsz

2. a kérdésedben a vőlegényed épp annyira jelentéktelen tényező, mint amennyire saját magad tartod őt a viselkedéseddel. Magyarul szarba se veszed. Vagy ennyire érzelmileg analfabéta vagy vagy kamu a kérdés, vagy ennyire buta vagy, hogy el is hiszed, amit mondasz (és itt most moderáltam magam.)

Kezdem azt hinni, hogy kamu a kérdés, az is és a hozzászólásaid is provokatívak.

legalábbis elég patkány dolog ez, amit és ahogyan csinálod, remélem csak unatkozol és itt töltöd el az időd.

2016. márc. 9. 20:44
 33/47 A kérdező kommentje:

???

Miért lennék szemét azért, mert nem töröm össze a szívét és a boldogságunkat?!

2016. márc. 9. 20:46
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? :D

Te most tényleg ennyire retardált vagy vagy valaki súg neked? :D

(Most már biztos vagyok benne, kamu)

2016. márc. 9. 20:50
 35/47 A kérdező kommentje:

Szeretem, ő szeret engem. Összeházasodunk.

Szerintem normális, hogy nem fogok elé állni és közölni, hogy amúgy megcsaltam.

2016. márc. 9. 20:51
 36/47 anonim ***** válasza:

Neked tényleg ez a normális? ....

Boldog életed lehet :))

2016. márc. 9. 20:55
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetsz ennyire buta? (És most szépen fejeztem ki magam, tudnék cifrábbat is ám)

Hogy mégis miért mondanád el, ha azzal összetörnéd a szívét? Erre mi a francért nem gondoltál akkor, amikor a te szavaiddal élve néhányszor lefeküdtél a "tini hóbortoddal"?!

Pofám leszakad. Gerincedet hol hagytad? Már ha volt persze.

Nagyon szeretheted, valóban, ha képes voltál megcsalni, ráadásul úgy, hogy készültök az esküvőre. Büszke lehetsz magadra! Undorító komolyan, helyetted süllyedek a föld alá.

Legalább annyi vér lenne a pucádban, hogy elmond neki és bocsánatot kérj, onnantól pedig rábízni a döntést, hogy elkíván-e venni egy ilyen alja nőt.

2016. márc. 9. 21:07
 38/47 anonim ***** válasza:

"Miért lennék szemét"

Mond, hogy ezt nem kérdezed komolyan!! Félrekefélsz az esküvőd előtt, ráadásul többször is, annyi gerinc nincs benned, hogy elmond és megadd az esélyt a vőlegényednek, hogy normális nővel kösse az életét, és akkor még megkérdezed, hogy miért lennél szemét?! Hát ez kész.

2016. márc. 9. 21:10
 39/47 anonim ***** válasza:
Ritka retek, nő vagy! Undorító!
2016. márc. 9. 22:31
 40/47 anonim ***** válasza:
Nekem az írásodból úgy tűnik elég könnyedén veszed és tetted túl magad rajta.Megint csak magadra gondolsz mint a botlásnál is mert nem akarod megbántani.Állandóan ÉN,ÉN,ÉN mert akkor jaj mi lesz ha kiderül.Itt az a kérdés hogy te tudsz e bízni magadban annyira hogy ne forduljon elő többször.Mert azt mondod nem teszed meg többet de ha jót akarsz magadnak nem mész többet a hóbortod közelébe.Tényleg szereted vagy csak úgy mondod megszokásból?Kívánod őt,jó vele a szex,érzelmileg mindent megad,nem unalmas a kapcsolat vagy csak a szokásos NŐI pánik az esküvő előtt?Egy esküvő nem nyomást hanem örömöt,izgalmat kellene okozzon,egészséges félelemmel mert ugye felelősségteljes döntést hoztok meg.Erre értetted azt hogy nyomás alatt vagy?
2016. márc. 9. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!