Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kellene tennem? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Nagyon bánt ez a dolog.

Figyelt kérdés

Az oldalon korábban már feltettem kérdést ezzel a témával kapcsolatban, de most kicsit romlott a helyzetünk és egyre nagyobb a probléma, s mivel a párommal megbeszélni nem tudom, így a Ti tanácsotokat kérem.

Párom30éves és a melóhelyén nagyrészt férfi kollégái vannak, de van egy kolléganője aki kb.45éves lehet. Tudni kell hogy kb.8éve kollégák.

Nos a vita korábban abból indult ki közöttünk, hogy elmondta a párom hogy olykor kettesben beszélget a nővel és hogy csípi mint embert. Erre begurultam és féltékenységi balhét csináltam itthon...

Ő persze többször elmondta,hogy sosem volt köztük semmi, és nem is jön be neki mint nő, illetve engem szeret. Plusz a nőnek is családja van stb.

Hetekig nem hoztam fel a témát, de megbeszéltük,hogy ha érdekel mindig rákérdezek erre-arra, és tisztáztuk hogy nincs titkolózás,mint ahogyan eddig sem volt sosem.

De mostanában totálisan rosszul mennek a dolgok kettőnk közt... :(

Ha este hazajön a munkából, és kérdezek a napjáról akkor semleges témát érint...s ha esetleg megkérdezem normálisan hogy ki volt a raktárban, akkor azonnal kiabál velem hogy hagyjam ezt a "kolléganő-témát" mert elege van és ne faggassam stb.

Semmi rosszat nem akarok,de komolyan. Csupán nem szeretném ha titkolózna...és eddig őszintén magától mesélt a nőről, ha beszélgettek vagy ilyenek...mára rendesen TABU téma lett.

Ha kiejtem a nő nevét már harap és kiabál....

Azt mondja azért kerüli a témát, mert eddig mindig balhé volt belőle és utálja ha faggatom és nem bízom benne..é be kell számolnia mindenről...

De nekem ez rosszul esik, mert tudja hogyha valamiről nem mesél,akkor kombinálok és agyalok...és szövöm a történeteket, hiszen az a téma rejtve marad előttem, és sokkal rosszabb mintha őszintén mesélne róla.

1,5éve vagyunk együtt, sosem csalt meg és sosem hazudott.

De ezt nem tudom hová tenni. Szerintem nem normális hogy ennyire kerüljük ezt a témát, és nagyon félek hogy azért titkolózik mert van köztük valami, hiszen van az a mondás,hogy:

"Ne arra legyél féltékeny,akiről mesél, hanem arra akiről NEM"

Én pedig alapból féltékeny típus vagyok, és nem hiszem hogy nehezére kellene esnie beszélni 2mondatot a nőről...de neeem, totál kerüli a témát.

Tépelődök ezen, és nagyon bánt. Akármilyen kedvesen kérdezek vagy közelítek kiabál és ingerült lesz.

Miért ilyen? Megcsal? :(

2016. jan. 19. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Akármilyen kedvesen kérdezel és közelítesz akkor is faggatás amit csinálsz. Ezt én is baromira tudom utálni, mert borzasztó idegesítő. Nőként mondom, ráadásul olyan nőként, akire a férfiak rá sem néznek, mert olyan előnytelen vagyok, tehát semmi ok a feltételezgetésre.

Ne faggasd, valszeg megunta az egészet és nem akar róla beszélni többet.

Ha megcsalna és nem sík hülye, akkor biztosan nem úgy csinálná, hogy mérges lesz és nem beszél, hanem úgy mint eddig, hogy ne gyanakodj. Persze lehet, hogy nagyon ostoba a párod és tényleg megcsal.

Az is lehet hogy, összeveszett a nővel valamin és nem is akar hallani róla.

Nem kell rögtön a megsértett dámát játszani és turkálni a párod életében, nem sajátíthatod ki, nincs jogod számon kérni, mert csak magadnak teszel rosszat.

Fiatalok vagytok, ha tényleg megcsalt és megtudod, majd hátrahagyod és lesz másik, nem kell ennyire túl parázni az életet és gondok hiányában gondokat szülni, hogy aztán az idegességtől megőszülj.

2016. jan. 19. 10:10
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia.

Nagyon köszönöm a válaszodat.

Ő maga mondta hogyha megakarna csalni megtenné, de nem akar és soha nem is tette...

Nem hiszem hogy "előnytelen" vagy... ne mondj ilyet :)

Aki ilyen segítőkész idegenekkel az tuti jó csaj is ;)

2016. jan. 19. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Nahát, még mindig bírja melletted az ürge? Durva idegrendszere lehet.

Az, hogy mostanában rosszul mennek a dolgok közöttetek, a te féltékenykedésednek és kombinálásodnak köszönhető. Ez csak egyre rosszabb lesz, mert nem vagy hajlandó változtatni, minden erőddel azon vagy, hogy őt is tönkretedd, magad is, meg a kapcsolatot is.

Az összes előző kérdésednél egybehangzóan mondta mindenki, hogy benned van a hiba és neked kell változnod, abbahagynod a féltékenykedést.

Más megoldás nincs, de mintha a falnak beszélnénk, még mindig nem jutott eszedbe magadba nézni.. Na majd ha elhagy, talán akkor.

2016. jan. 19. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

En egyutterzek. Tanacsolom, h viszonozd neki: meselj egy fiu kollegadrol, h mennyire kedveled. Beszelj rola amuldozva. A sajat fegyveret forditsd a pasid rllen. Ettol idegrohamot kap, de nem feltekenykedes, ha ezt teszed... Mukodik.

N

2016. jan. 19. 11:32
 5/10 LazyJones ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolóra annnnnnyira azért én nem hallgatnék...

Ideje lenne megértenie mindenkinek, hogy egy pasi vagy nő nem azért van valakivel, mert muszáj, hanem azért, mert ezt akarja. Vagyis ha állandóan féltékenykedsz, szóba hozod ugyanazt a témát, csak azt erősíted benne, hogy nem bízol se a kapcsolatotokban, se benne személy szerint. Plusz ki a franc akarna egy olyan kapcsolatban benne maradni, ahol állandó a veszekedés és a féltékenykedés?

Mellesleg engem pont azok az exeim csaltak meg, akik a leginkább féltékenyek voltak. Szóval én már csak ezért is lennék bizalmatlanabb egy szint után.

2016. jan. 19. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ertheto a parod. Elege van a kerdezoskodesbol, hisztibol, faggatasbol (ezeket igenis csinalod most is - bennem csak olvasatra felment a pumpa ettol a hisztitol, szerencsetlen parod meg ezt hallgatja minden egyes nap. Riszpekt neki.) Es ezert nem beszel rola. Ne gyere semmilyen kozmondasokkal, egyszeruen higgadj le amig teheted mert van parod. Mert ha igy viselkedsz folyton hamarosan nem lesz. A parod nem amiatt ingerult mert a nem letezo titkai miatt ba**ogatod hanem miattad.
2016. jan. 19. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát,nem tudom,milyen válaszra vársz,már vagy 5 x feltetted a kérdést,és kimerítő válaszokat is kaptál.

A hölggyel beszéltél már a dologról,én javasoltam ezt is.

2016. jan. 20. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Addig kombinálsz és agyalsz, amíg kiteszi a szűrödet. És igaza is lesz.
2016. jan. 21. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Megkaptad a megfelelő válaszokat. Járj el azok szerint, ha fontos a kapcsolatod és a párod. Hagyd a hülye féltékenykedést. Jó nem lesz belőle. Olyan nincs, hogy "ártatlanul", "mellékesen" kérdezel rá.

Az én exem, akivel 17 évet éltünk együtt, emiatt vesztett el. Még ma, két évvel válásunk után is betege a múltnak! Nem képes feldolgozni, nyomoz utánam, rosszmájú beszólásai vannak stb. Ne akard ezt a sorsot magadnak! Se a párodnak, ha valóban szereted. :-(

2016. jan. 21. 17:40
 10/10 pörölycápa ***** válasza:

Ahogy előttem is mondták, hagyd szerencsétlent, azért ingerült, mert állandóan ezzel a nővel nyaggatod, és már elege van belőle. Eleinte gondolom azárt ment bele, hogy ha akarod rákérdezhetsz, mert azt hitte hogy így végre lenyugszol. De nem, azóta is ezzel zargatod nap mint nap, és már nagyon elege van belőled.

Nem mellesleg, a párodnak nagyon rosszul eshet, hogy ennyire nem bízol benne, főleg ha ez a féltékenykedés teljesen indokolatlan.

Egy kapcsolat bizalom nélkül halálra van ítélve, szóval vagy próbálj meg lenyugodni, vagy keress valakit, akiben meg tudsz bízni. Bár mindenkinek lesznek női kollégái, szóval jobb ha megszokod, hogy más nő is van rajtad kívül, akivel esetleg a párod szóba áll. Ráadásul a nő 15 évvel idősebb és családja van + a párodnak nem is tetszik, csak jól kijönnek egymással.

Nincs okod féltékenykedni, de ha ezt tovább folytatod el fogod űzni a párodat.

2016. jan. 25. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!