Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek el hízni a nők házasságkötés után?
Itt a képen is az van, hogy most már lehetek kövér. Csak addig kell csinosnak lenni, amíg megfogja a palimadarat?
Csatlakozok, több elhízott ,kanapé előtt pukizó sörhasú férjet látok, ők inkább hanyagolják el magukat.
A nőknél is lehet persze hízás,de mondjuk 1-2 gyerek kihordása után meg is változik a nő teste, nem fog úgy kinézni,mint fénykorában.De szerintem valamilyen szinten ez a természetes. Nem fog úgy kinézni egy negyvenes pár,mint 20 éve amikor megismerkedtek.
Valamilyen szinten biztosan biztonságot is ad a kapcsolat és jobban el merik engedni magukat.De az idő is lehet az ok,változik az ember.
1.Leszarják.
2.Jókat főznek együtt.
3.Mindkét opció egyszerre.
Ez igaz a másik nemre is, de mindegy!
Én ha egész nap megállás nélkül ennék se híznék el szóval... meg kezdjük ott ember függő vagyis igényesség függő.
Ha hízékony lennék esküvő után se engedném el magam. Magamra nézni se bírnék, akkor mit gondolhat a másik.
En fogytam. Amugy nem pont a hazassagra mondnam hanem a friss parkapcsolatra. Azert a hazassag mar par ev utan szokott jonni.
Illetve vannak akik az eskuvore direkt lefogynak de ugye eletmodot nem valtanak szoval vissza is szedik amint visszaallnak a dietarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!