Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után lánykérés, Augusztusban lagzi. Nem korai?
Még nem biztos hogy megismertétek egymást!!De az szokás mondani lakva ismertetik meg....szóval ha az együttlakás jól ment akkor nem baj az esküvő
2010. febr. 23. 10:32
figyelj..van, aki 7 évig "ismerkedik" és utána jön a házasság és válás a vége..van, aki 2 hét múlva egy hirtelen gondolattól vezérelve veszi el a másikat és jól meg vannak
nem lehet tudni
nem veszíthetsz semmit,ha 1 év után veszed el, maximum elváltok (remélem nem :)) de ez ugyanúgy megeshet,ha vársz még 10 évet
hajrá
sok boldogságot :)
18/L
2010. febr. 23. 10:37
Szerintem még ne házasodjatok össze, ráértek még 1 év az nagyon kevés idő. Szüleim is korán összeházasodtak, el is váltak...
2010. febr. 23. 10:38
"nem veszíthetsz semmit"
képzeld el nagyon sokat lehet veszíteni...
2010. febr. 23. 10:39
elvileg nem korai. ez mindig egyénenként változó. lehet, hogy neked korai. akkor mond meg a párodnak, hogy várjatok. biztos meg fogja érteni
2010. febr. 23. 10:42
szerintem nem korai. nekem is egy év után kérte meg a kezem a férjem, ráadásul mi nem is éltünk együtt, mégis nagyon jó a házasságunk :) úgy gondolom, hogy azért egy év együttélés után már kiderült volna, ha valami nem oké. sztem nem kell megvárni a házasságkötéssel, hogy a felek meg is unják egymást :) sok boldogságot!
2010. febr. 23. 10:47
6 évig voltunk együtt a volt férjemmel majd házasság és 3 év után válás. A jelenlegi párommal 3 hónap ismeretség után összeköltöztünk, rá fél évre összeházasodtunk és azóta is együtt- több éve
2010. febr. 23. 10:51
Szüleim három hónap ismeretség után eljegyezték egymást, és egy éve ismerték egymást, mikor összeházasodtak. 33 éve élnek házasságban. Igaz, eleinte voltak heves összecsapások, fiatalok is voltak nagyon: 19 és 22 évesek, de ma is szerelmesek egymásba és túlélték a viharos éveket.
A hűség az elkötelezettségen múlik: hozok egy döntést, hogy akármi is lesz, a megoldáson fogok munkálkodni, nem a kapcsolatból való menekülésen. Nyilván mindkét félnek így kell hozzáállnia, csak akkor garantált a siker.
29/N
2010. febr. 23. 10:58
ha ő a másik feled és mindenben kiegészítitek egymást, akkor örülj a boldogságotoknak. azokat a helyzeteket elevenítsd fel, amikor veszekedtetek, mi lett a vége, h tudjátok megoldani a konfliktusaitokat, ha minden ok, akkor a jövőben sem lesz semmi gáz....egyébként hány évesek vagytok?
2010. febr. 23. 11:00
2010. febr. 23. 11:01
Kapcsolódó kérdések: