Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Titeket mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyi idő után jegyeztek el?

Figyelt kérdés

5 hónap múlva leszünk 3 éve együtt de mélynek érzem a kapcsolatunkat. Sokszor elmondja, hogy velem akarja leélni az életét és valójában én is így érzek. Többször megkérdezte már csak úgy, hogy szeretnék-e a felesége lenni de nyilván ez nem számít eljegyzésnek. Nem a gyűrű érdekel mert amúgy nem is hordok ékszereket és mindig hidegen hagyott, de érdekel, hogy mikor leszünk már hivatalosan is jegyesek. Nem akarok szólni neki mert ez az ő dolga. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti mennyi ideje voltatok együtt?

Ő 30 éves, én 20.

2016. aug. 24. 11:27
1 2 3
 1/24 Noren1989 ***** válasza:
47%
Engem speciel még nem jegyeztek el, de várom a megfelelő nőt, aki hajlandó lesz rá...
2016. aug. 24. 11:31
 2/24 anonim ***** válasza:
50%
Nincs az a normális férfi aki egy 17 évesen megismert kislányt eljegyezne.
2016. aug. 24. 11:40
 3/24 A kérdező kommentje:

Nyilván attól kérdezem aki már túlesett rajta :D

#2 Attól, hogy nekem nem, másnak működhet :)

2016. aug. 24. 11:42
 4/24 A kérdező kommentje:
Neked*
2016. aug. 24. 11:42
 5/24 anonim ***** válasza:
24%

23 éve élek együtt a párommal mindenféle eljegyezés és házasság nélkül ....

amúgy ha jól megvagytok és minden klappol akkor miért kell hivatalosan is jegyesnek lenned???

tán az eljegyzés utáni egy év előkészülete izgat a lakodalomra???

mert manapság ez divik ...

2016. aug. 24. 11:45
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
5 hónap ismeretség után jegyzett el, rá nem egészen egy évre volt az esküvő.
2016. aug. 24. 11:47
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
6 hónap. :) De mi 1 hónap után össze is költöztünk. Azóta már eltelt pár év, lassan ünnepeljük a 7. házassági évfordulót. :)
2016. aug. 24. 12:30
 8/24 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen időszerű lenne, ha nem lennél 20 eves. 17 voltál ő pedig 27 mikor összejöttetek. Ebben a korban nagyon sok ez a korkülönbség. Nem is értem egy felnőtt férfi mit akar egy ekkora lánytól. Én nem mentem volna hozzá senkihez gyerek fejjel. Neked még előbb el kell végezned a sulit, melót tálalni. Együtt éltek már?
2016. aug. 24. 12:42
 9/24 anonim ***** válasza:
97%
24 éves voltam, akkor 5 éve voltunk együtt
2016. aug. 24. 12:52
 10/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem a házasság érdekel?? A jegyesség semmit nem jelent, nincs benne semmi hivatalos, csak egy szándékot jelez, bármikor felbontható, húzható-nyúzható. A házasság a hivatalos dolog.

Nálunk 3 év után volt, ebből 1 éve éltünk együtt, én 23 voltam, ő 24 ekkor. Megvártuk hogy legyen stabil munkahelyem nekem is, akkor költöztünk össze. 1 éven belül volt esküvő, magunk álltuk. Mi azt vártuk hogy házasok legyünk, a jegyesség csak egy szép lépés volt az egészben.

Valószínű azért nem akar mert fiatal vagy, együtt éltek? Dolgozol?

Sok pasi élvezi hogy fiatalabb a nő, szédíthető ígéretekkel, hisz a lánynak sok ideje van, ő meg nem akar semmi komolyat, szóval tartsd nyitva a szemed! Az a férfi aki komolyan gondolja, akar valamit, nem húzza sokáig ha a nő is akar valamit.

2016. aug. 24. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!