Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyi idő után jegyeztek el?
5 hónap múlva leszünk 3 éve együtt de mélynek érzem a kapcsolatunkat. Sokszor elmondja, hogy velem akarja leélni az életét és valójában én is így érzek. Többször megkérdezte már csak úgy, hogy szeretnék-e a felesége lenni de nyilván ez nem számít eljegyzésnek. Nem a gyűrű érdekel mert amúgy nem is hordok ékszereket és mindig hidegen hagyott, de érdekel, hogy mikor leszünk már hivatalosan is jegyesek. Nem akarok szólni neki mert ez az ő dolga. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti mennyi ideje voltatok együtt?
Ő 30 éves, én 20.
Nyilván attól kérdezem aki már túlesett rajta :D
#2 Attól, hogy nekem nem, másnak működhet :)
23 éve élek együtt a párommal mindenféle eljegyezés és házasság nélkül ....
amúgy ha jól megvagytok és minden klappol akkor miért kell hivatalosan is jegyesnek lenned???
tán az eljegyzés utáni egy év előkészülete izgat a lakodalomra???
mert manapság ez divik ...
Nem a házasság érdekel?? A jegyesség semmit nem jelent, nincs benne semmi hivatalos, csak egy szándékot jelez, bármikor felbontható, húzható-nyúzható. A házasság a hivatalos dolog.
Nálunk 3 év után volt, ebből 1 éve éltünk együtt, én 23 voltam, ő 24 ekkor. Megvártuk hogy legyen stabil munkahelyem nekem is, akkor költöztünk össze. 1 éven belül volt esküvő, magunk álltuk. Mi azt vártuk hogy házasok legyünk, a jegyesség csak egy szép lépés volt az egészben.
Valószínű azért nem akar mert fiatal vagy, együtt éltek? Dolgozol?
Sok pasi élvezi hogy fiatalabb a nő, szédíthető ígéretekkel, hisz a lánynak sok ideje van, ő meg nem akar semmi komolyat, szóval tartsd nyitva a szemed! Az a férfi aki komolyan gondolja, akar valamit, nem húzza sokáig ha a nő is akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!