Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok ez egy gyűrűért?

Figyelt kérdés

Lassacskán szeretném eljegyezni a páromat és nézegettem gyűrűket a lánykéréshez. Találtam egy olyat ami szerintem illene hozzá és nekem is tetszik, de ez 400 000 forintba kerülne. Tudom vannak egyszerűbb meg olcsóbbak is, de ez nem tömeg gyártott, alapból 1 hónap mire elkészítik a gyűrűt ami 14 karátos aranyötvözetből van.

Ez nagyon sok egy ilyen gyűrűért?

2016. aug. 23. 14:38
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Lemaradt a kép: [link]
2016. aug. 23. 14:39
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

ha meg tudod engedni magadnak, akkor nem.

neki tetszene a stílusa? ha igen, akkor annyit költesz, amennyit akarsz

2016. aug. 23. 14:39
 3/36 anonim ***** válasza:
97%
Bevételtől függ leginkább, de amúgy ez már a felesleges rongyrázás kategóriája szerintem.
2016. aug. 23. 14:40
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezert a gyuruert sok, mert ilyen arkategoriaban mar kapsz ennel sokkal szebbeket is. De ezt csak az en izlesem mondatja velem:)
2016. aug. 23. 14:40
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

amúgy így kép alapján, nekem sem tetszik, nekem túl csicsás.

de te ismered, hogy milyen a stílusa

2016. aug. 23. 14:41
 6/36 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sok, már ha a felébe kerülne akkor is félnék minden nap hordani.
2016. aug. 23. 14:43
 7/36 anonim ***** válasza:
82%
Igen, _nagyon sok_, főleg azért mert jó esetben egy szekrényben fog pihenni az esküvő után addig amig el nem váltok/meg nem haltok.
2016. aug. 23. 14:47
 8/36 anonim ***** válasza:
7es: miért nem hordaná esküvő után is? csomóan így hordják
2016. aug. 23. 14:47
 9/36 A kérdező kommentje:

Bevétel tekintetében, ha a havi kötelező kiadások meg egy kis szabadidőre elkötött pénzt levonom és a maradékot félreteszem akkor fél év alatt megvan.

Konkrétan így ahogy van nekem sem tetszik tökéletesre, én keskenyebb felső résszel képzelem el.

Hol érdemes amúgy szétnézni az interneten? Átnéztem már egy jó pár oldalt, de hátha tudtok még mutatni nekem valamit. :)

2016. aug. 23. 14:50
 10/36 anonim ***** válasza:
34%
Józsefvárosin érdemes körünézni, ott a kopasz "kreolok" párezerí odaadnak egy hasonlót.
2016. aug. 23. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!