Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok ez egy gyűrűért?
Lassacskán szeretném eljegyezni a páromat és nézegettem gyűrűket a lánykéréshez. Találtam egy olyat ami szerintem illene hozzá és nekem is tetszik, de ez 400 000 forintba kerülne. Tudom vannak egyszerűbb meg olcsóbbak is, de ez nem tömeg gyártott, alapból 1 hónap mire elkészítik a gyűrűt ami 14 karátos aranyötvözetből van.
Ez nagyon sok egy ilyen gyűrűért?
ha meg tudod engedni magadnak, akkor nem.
neki tetszene a stílusa? ha igen, akkor annyit költesz, amennyit akarsz
amúgy így kép alapján, nekem sem tetszik, nekem túl csicsás.
de te ismered, hogy milyen a stílusa
Bevétel tekintetében, ha a havi kötelező kiadások meg egy kis szabadidőre elkötött pénzt levonom és a maradékot félreteszem akkor fél év alatt megvan.
Konkrétan így ahogy van nekem sem tetszik tökéletesre, én keskenyebb felső résszel képzelem el.
Hol érdemes amúgy szétnézni az interneten? Átnéztem már egy jó pár oldalt, de hátha tudtok még mutatni nekem valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!