Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyaralásunk alatt megfogják kérni a kezem mit viseljek?
2015. aug. 7. 11:57
Ne viselj ruhát!
#napi_messiás
#hírek_közvetlen_istentől
#elfogytak_a_karakterek_a_billentyűze
2015. aug. 7. 11:59
Ha tényleg meg akarja kérni a kezed, akkor kb. semmi jelentősége annak, hogy mi van rajtad.
És ha nem kéri meg a kezed, akkor mi lesz? Csalódott leszel?
2015. aug. 7. 12:01
Nem esküvő lesz és te elvileg nem tudsz róla. Hogy ne is legyen gyanús neki, akkor azt amit álltalában szoktál, különben nem lessz élethű az alakításod.
Ha meg mindenáron ki akarsz öltözni én nem tudhatom mi van a ruhatáradban... vedd fel amit jónak látsz, de én semmiképp nem örülnék neki ha egy meglepetésnek szánt akciómról az utolsó pillanatban kiderülne, hogy számítottak rá.
2015. aug. 7. 12:01
Ja hogy te ezt már így eltervezted magadban? :D Csak nehogy végül koppanj egyet...
2015. aug. 7. 12:02
6/20 A kérdező kommentje:
Annyit mnodott, hogy készüljek mert a nyaralás alatt megfog kérni, már nagyon régóta tervezi, kérte, hogy válasszak pár gyűrűt ami tetszene és majd abból választ, hírtelen eltünt a gyűrűm amit hordani szoktam majd pár napra rá előkerült a táskájából, jéé ez mit keres itt kijelentéssel. Ékszer üzletes futár jött amit édesanyja vett át és hírtelen nagyon titokzatos lett.
Szerintem egy szép de egyszerű ruhát, ne ess túlzásba. Örülj a meglepetésnek, ne készülj rá!
Amúgy honnan tudod hogy megkér és hogy pont akkor?
2015. aug. 7. 12:03
8/20 A kérdező kommentje:
Alapból fogalmam nincs milyen ruhákat vigyek, sosem voltam még tengerparton,
Ez így nem meglepetés, hogy a köv. 2 hétben megkérem a kezed, plusz akkor van forduló is. Kérte, hogy válassz gyűrűt, és aztán megnézi a méreted. Ennyi erővel konkrétan meg is mondhatta volna, hogy szerda este fél7kor lepődj meg, kérlek. Elég lehangoló szerintem, főleg, hogy még ezek után is meglepetésnek akarja beállítani. Ennél azért ügyesebben is lehet ezt csinálni. Miben menj? Ami kényelmes, nőies és szereted. Ne feszengj, az meglátszik majd a képeken és emlékezni sem jó rá, hogy szép este volt, de a cipő feltörte a lábam, stb. Könnyű nyári ruhát vegyél, kényelmes cipővel. Sok boldogságot!
2015. aug. 7. 12:16
10/20 A kérdező kommentje:
Soha nem csinált még ilyet, de én örülni fogok, mert úgy érzem ő életem értelme, vele akarom leélni az egész életem stb stb. Nem véletlenül költöztünk össze 5 hónap után. Lehet az lesz, hogy minden napra valami csinosabb nyári ruhát pakolok és akkor nem leszek hülyén felöltözve. KÖSZÖNÖM az eddigi normális válaszokat
Kapcsolódó kérdések: