Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti fingotok az agyban, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fingotok az agyban, amikor egyutt alszotok?

Figyelt kérdés
Nah szoval engem az erdekelne, hogy a hazasparok "x" ido elteltevel hogyan kezeil azt, ha este fingani kell? Ugy ertem, ti fongotok az agyban, amikor egyutt alszotok? Vagy ugy csinaljatok, hogy halkan? Ugye a halknak is ugyanugy szaga van. Nah, nekem meg nem volt kapcsolatom, de ez a resze erdekelne a dolognak. Egy ido utan, ha kihalta s szerelem, meg a tokom tele van az asszonnyal, szerintem en direkt telefinganam a szobat. Ti hogyan csinaljatok?

2016. szept. 27. 20:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
70%
MIÉRT NE?! jobb kint mint bent
2016. szept. 27. 20:21
 2/35 anonim ***** válasza:
63%

Nem kell ahhoz házasság, hogy valaki a másik orra alá fingjon.

Barátnőm párja randomra odadurrant az orra alá, akár este van, akár nappal.

Állítása szerint reggel ha lehúzza a takarót gombafelhő szabadul fel mérges gázok kíséretében.

Ez így lehet vicces meg minden, de nagyon kiábrándító tud lenni, ha valaki ennyire nem toleráns a másikkal szemben.

2016. szept. 27. 20:23
 3/35 anonim ***** válasza:
25%
Én csak agyban, de nem ágyban :-)...
2016. szept. 27. 20:29
 4/35 anonim ***** válasza:
68%
Az en parom is mindig a takaro ala pukizik :/
2016. szept. 27. 20:34
 5/35 anonim ***** válasza:
56%
Nem, szó sem lehet róla. Nagyon gyötör, akkor felkelek, zuhany és felöltözök, majd kisétálok az utca végére. Reccsentek egy párat és sétálok egy órát, hogy az illat távozzon, majd hazamegyek aludni.
 6/35 anonim ***** válasza:
72%
Folyamatosan fel vagyok puffadva egy emésztési nyűg miatt, szóval folyton finghatnékom van. Nekem egy kapcsolat szó szerint kínszenvedés. Sosem eresztettem el magam az exek társaságában. Mindig csak órák múlva, félholtan a wc-n...
 7/35 anonim ***** válasza:
77%

igen, a természet része (akár tetszik, akár nem) (ehhez tényleg nem kell házasság, csak szimplán párkapcsolat is elég)

ehhez szükséges egyfajta ismertségi idő, gátlások megszüntetése, hogy az ember egy kapcsolatban ezt természetesként fogja fel

2016. szept. 27. 20:42
 8/35 anonim ***** válasza:
40%

Párkapcsolatban az első 2-3 hónapot kivéve fingottam elégszer, a párom fejére húztam a paplant, amikor aláfingottam, vagy úgy szaladtam át a szobán, hogy közben őt megkerültem, érezze a törődésemet. :D De például a sógoromnak valóval délelőttönként pecázás közben is fingadoztunk egy előző esti kiadós csilis bab-zabálás után. Jókat röhögtünk, a párom később felbátorodva becsatlakozott hozzánk, ám mivel az első kísérletei kudarcot vallottak, ismét ellenezte a fingharcot. :D

Szóval nem vagyok különösebben fingadozós típus, de jó néhány hónapot azért várok az első kósza finggal, nehogy összeomlasszam a párom lelkivilágát.

2016. szept. 27. 20:44
 9/35 anonim ***** válasza:
73%
Persze. Hangosan fingani bunkóság, de a szag az olyan, amilyen. Néha persze kicsusszan egy reccsenős, de amíg nem húz vonalkódot, addig nincs baj.
2016. szept. 27. 20:44
 10/35 anonim ***** válasza:
42%
Nem szoktunk. Ha veletlenul kijon a paromnak nyilvan nem kapok duhrohamot :D De altalaban nem a masik elott eregetunk.
2016. szept. 27. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!