Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szívatnátok meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szívatnátok meg egy duzzogós férfit?

Figyelt kérdés

35 éves, és ha olyat mondok, amivel nem ért egyet, nem tetszik neki, megsértődik, beduzzog, akár hetekig nem szól hozzám, kerül, stb.

Hogyan szívatnátok meg úgy, hogy maga előtt nevetségessé váljon, esetleg le is essen neki, hogy gáz és gyerekes, amit művel? :) Nem durván, kedvesen.

2016. jún. 5. 17:53
1 2
 1/19 cukilányka 0.0 ***** válasza:
40%
Kenj kakát az orrára! Mikor kicsi voltam és volt egy tengerimalacom, én is ezt csináltam vele. :D
2016. jún. 5. 17:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ki egy szabadnapot, de ne szólj neki. Elindultok reggel munkába, majd te hazamész, összepakolod a cuccaidat, és hagysz egy levelet a konyhaasztalon, vagy vmi feltűnő helyen: "majd ha képes leszel felnőni, és felnőtt módjára, gyerekes duzzogás nélkül reagálni az élet dolgaira, akkor beszélgethetünk."
2016. jún. 5. 18:04
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Szerinted te nem lennél gyerekes, hogy egy ilyen miatt meg akarod szívatni? :D
2016. jún. 5. 18:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

2-es. Nálad a pont!

Édes aranyos kis duzzogó kisfiú....na de hetekig???Menjen a fenébe! :)

2016. jún. 5. 18:10
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
Sehogy, mar kijartam az ovodat!
2016. jún. 5. 18:11
 6/19 A kérdező kommentje:
Már minden mást próbáltam (5 év alatt), ezért gondoltam, hogy az ő gyerekes fegyvertárából kellene valami...talán azt érti.
2016. jún. 5. 18:12
 7/19 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ha eddig érdemben nem változott, akkor van egy rossz hírem számodra.
2016. jún. 5. 18:18
 8/19 RRR ***** válasza:
100%
azt nem értem ,te ezt hogy bírod és miért tűröd ...és nem egy két napja...hanem évek óta....
2016. jún. 5. 18:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Néha tapasztaltam kisebb változásokat, ezért. Most meglepődtem, hogy még mindig itt tartunk...
2016. jún. 5. 18:22
 10/19 RRR ***** válasza:
100%
akkor mi van,ha te sértődsz be és te nem szólsz hozzá?
2016. jún. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!