Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a két plus-size modellről, mennyire vonzóak?

Figyelt kérdés

Elsősorban férfiak véleménye érdekel, hogy mennyire jön be nektek Tess Holiday és Ashley Graham. Mindketten plus-size modellek és elég népszerűek a médiában amiért a pozitív testképet promózzák meg hogy fogadd el magad ahogy vagy. Alapból az üzenetükkel nincs bajom, de nem vagyok benne biztos hogy átlagban a pasiknak mennyire jönnek be, ha csak a testüket nézzük, főleg Tess esetében. Összejönnétek ilyen nőkkel, ha csak a külsőt nézzük? Esetleg a korotokat is írjátok le, köszönöm :)

(Remélem jó kategóriába írtam)

Ashley Graham:

[link]

[link]

[link]

Tess Holliday:

[link]

[link]

[link]

#plus size #Ashley Graham #Tess Holliday
2016. dec. 28. 21:01
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
32%
Hogy a rákba' van az, hogy azok a nők akik a leginkább promózzák a természetes testet, önelfogadást stb. mindig agyon vannak tetkózva? Lásd ezt a "Tess"-t is, de a többi is hasonló. Ez így nem egy kicsit ellentmondásos?
2016. dec. 28. 21:03
 2/45 anonim ***** válasza:
68%
Na kedves fiúk, úgy tudjuk nincs elvárásotok... :D
2016. dec. 28. 21:04
 3/45 anonim ***** válasza:
25%

Rólatok meg úgy tudni hogy nem vagytok trollok... Khmmm...

2016. dec. 28. 21:05
 4/45 anonim ***** válasza:
85%
Hát a második nagyon nem. :D Az elsőnek szép arca van.
2016. dec. 28. 21:06
 5/45 anonim ***** válasza:
86%

Nem tartom magam annak, de na tessék itt van a kérdés, válaszold meg!

Összejönnél ilyen alkatú lányokkal?

Előző kérdésben nagyon fel lett promózva hogy szegény fiúkáknak semmi elvárásuk nincs, bezzeg a csúnya, gonosz nőknek...

2016. dec. 28. 21:07
 6/45 anonim ***** válasza:
86%
Na hol van a "csak őszinte lányt akarok" a "lányok miért nem adnak esèlyt az előnytelenebb külsejű srácoknak" cìmű fejezet férfiak? A külsőt csak a felszínes nők nézik, ugye? :D
2016. dec. 28. 21:08
 7/45 anonim ***** válasza:
0%
Bármelyik leszophat.
2016. dec. 28. 21:10
 8/45 anonim ***** válasza:
80%
Khmmm Ashley Graham még azt mondom oké, bár az is már határeset, de az arca az tényleg szép. Tess Holliday pedig inkább no comment. Az nem baj ha van a nőn egy kis felesleg, egy kis van rajta mit fogni típus, de ez a Tess nekem már túl sok és nem értem ez miért pozitív test kép. Oké nem lehet mindenki egy gebe, fogadja el mindenki magát úgy ahogy van, de azért ez már túlzás és inkább igénytelenségre vall. Egy ismerősömet idézve: "a csontokkal a kutyák játszanak, a disznókkal pedig a hentesek"
 9/45 anonim ***** válasza:
0%
még előző vagyok: látod #2 nincsenek elvárásaim :D
 10/45 anonim ***** válasza:
36%

Engem személy szerint összetörnének ha akrobatikáznánk.

Valszeg egy hónap intenzív,talán kóma is jelentkezne.

Nem tudom,hatalmasak,terjedelmesek.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!