Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy teltebb alkatú (mackós) férfi ne várjon el magának egy sportos, kockás hasú nőt?
Ha meg van benned a "potenciál a változásra" akkor már most fogj hozzá és ezt a célod ne tedd egy másik személytől függővé,aki még nincs is az életedben.
Magadért változtas ne másértés akkor lehet ,hogy eljön az életedbe a kockás hasú nő.
Nézd, én is kövér vagyok, nekem is a kockás hasú pasik tetszenek. Megoldás: lefogyok, leszedetem a bőrt, és kész.
Nem várhatod el, hogy a másikat ne érdekelje a külsőd, ha te viszont elvárod, hogy jól nézzen ki.
1# Már miért is lenne felszínes? Nőket külsejük alapján sokkal jobban ítélik el mint a férfiakat. Ez a rideg valóság.
De ha férfiként női szemmel nézném őket akkor valahogy így hangozna:
-Nagyon dögös ez a csaj, de nem keres annyit amennyit egy nőtől elvárnék.
-Fú apám, de jó bula, kíváncsi lennék milyenek lehetnek a barátai?
-Ez a nő egyáltalán nem jön be, de mivel Máténak igen, ezért elmegyek vele randizni hátha mégis.
Egy szó mint száz, nevetséges lenne, de szerencsére nem így van. Elvárások nélkül nekimenni egy kapcsolatnak nem lenne rossz, de valljuk be elég lehetetlen.
De itt egy pár belső tulajdonság is amiért kiemelkedik egy sportosabb nő a többi közül: Sokkal energetikusabb, programok terén rugalmasabb, összeszedettebb, pozitív hatással van a környezetére, és a többi...
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
"Sokkal energetikusabb, programok terén rugalmasabb, összeszedettebb, pozitív hatással van a környezetére, és a többi... "
Hát tudod, egy sportos nő is így gondol egy sportos pasira.
Előbb változtass inkább és utána keress egy kockás hasú nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!