Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltöztem, de még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöztem, de még mindig zaklat? Mit tehetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Több mint másfél évig laktam,egy agressziv emberrel.Mikor közmunkát átváltották neki fogházra,48 napot,akkor tudtam elköltözni,és felmondani az albérletem.Kijött.Nem tudja hol lakom,csak az iskolát,ahová járnak a gyerekeim.Visszament az anyjához,de ott is megcsinálta amit nálam,kb 5 nap után azt mondta az anyja oda többet nem mehet.Elment berugott,verekedett,most kh ban van.De a családja nem fogadja vissza.nincs hová mennie.Én mondtam vége.Felejtsen el.De nem akar.Mit tudok tenni??Távoltartásit nem adnak.Mit tegyek?Csak normális válaszokat várok.Köszönöm
2016. okt. 10. 23:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi,fehér,és dolgozó nő vagyok.Normális válaszokat várok.Ha te lennél a helyembe,mit tennél??
2016. okt. 10. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznek vele. Ha veletlen osszefutnek vele es elkezdene rimankodni stb. akkor biztos, hogy elmondanam neki, hogy haaz eletben egy rendes not akar maganak, vagy azt, hogy legalabb a sajat anyja elfogadja, akkor surgosen szedje ossze magat, es ha kell akkor vegyen igenybe ehez segitseget, de ha ujra normalis emberi kapcsolatokat szeretne kialakitani, akkor most neki kell egy nagyon nagyot bizonyitania...es kb koszonnek es mennek...
2016. okt. 10. 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem rád értette hanem a pasasra. :) nos ha a gyerekeidet is zaklatja akkor lehet iskolát kellene váltaniuk. Minden elérhetőséget szakíts meg vele.
2016. okt. 10. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz beszélni, aki ismeri őt? Esetleg egy barátját, vagy valaki mást felkeresni, aki hatással lenne rá?
2016. okt. 10. 23:52
 5/9 A kérdező kommentje:
2/4 Szia.Köszönöm.De ez nem igy megy.Egy agressziv emberről beszélek.Nem akarom látni többet.Ne keressen.Idegen számot sem veszek fel.
2016. okt. 10. 23:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Rá senki nincs hatással.Ő csak msga érdekli.Önző ember.Barátai nincsenek.Igaz barátai biztos nincs.Csak neki legyen jó,tartsák el,mindene meglegyen,és ennyi.De nem is ez a lényeg.Hogyan szabadulhatnék meg tőle?
2016. okt. 10. 23:57
 7/9 anonim ***** válasza:
A városból is el kell költözni! Gyerekeknek új iskola. En még nevet is valtanek. Barki bármikor megteheti.
2016. okt. 11. 01:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha zaklat, avval kimerít jópár szabálysértést, tehát emiatt feljelenthető. Nyugodtan fenyegesd be a rendőrséggel, főleg, hogy gyerekeid vannak, ki tudna megvédeni Téged, ha nem drága kormányunk fizetett alkalmazottai?

Legközelebb próbálj jobb emberismerő lenni, meg jobban utánanézni embereknek, tudom, sok nőt átejtenek, igazad van.

2016. okt. 11. 01:48
 9/9 anonim ***** válasza:

1. Elvált, kisgyerekes nőként állítom: sose jönnék össze ilyen alakkal, és ötször megnézem, kivel költözök össze.

2. Te azért kellesz neki, hogy legyen hol laknia. Mondd azt, hogy anyaotthonban éltek, oda be nem mehet.

3. Ha az utcán zaklat, akkor kezdj el kiabálni, kérj segítséget. És szemrebbenés nélkül tagadd le, hogy valaha is láttad. Ki fogják hívni rá a rendőrt, vagy feltartják, amíg elmész onnan.

4. Gázspré: 3 méterről már használhatod, pár ezer forint, könnyen beszerezhető.

Előbb-utóbb le fog szállni rólad, ha látja, hogy nem fog nálad lakni.

2016. okt. 11. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!