Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem így soha nem lesz párkapcsolatom?
Pajzsmirigy beteg vagyok, nem kívánom a szexet, nem megy.
Volt egy pár hónapos kapcsolatom, nem volt szex, szakítottunk. Azóta nem mertem közeledni senkihez, mert tudom a végét. Látom, hogy ma már minden erről szól, ezért kétségbe is vagyok esve.
21\L
Erre kapok egy üzenetet Master006 nevű felhasználótól, hogy a lesz a pasim, ha szexelek vele.
Köszönöm szépen, tényleg ennyi empátia van az emberekben?!
#1: neked pedig köszönöm:)
Hogy lehet valaki annyira tahó, mint a privátos?
Kérdező, őszinte leszek: nehéz lesz. De vannak olyan férfiak is, akik aszexuálisak, ill. akiknek alacsonyabb a libidójuk. Ha célzottan ismerkedsz neten, akár még szerencséd is lehet.
Ez a gyk :D
Kezeltetni kell a pajzsmiriggyel kapcsolatos problémát és élni boldogan. Amúgy sem biztos, hogy amiatt nem kívánod a szexet. 24/f
Hidd el, hogy kezelve van, és pont a gyógyszer is az egyik kiváltó ok.
Köszönöm a válaszokat!
párkapcsolat pont azért párkapcsolat, mert szex is a része. Ha nincs szex azt barátságnak nevezik.
kb mint amikor a kisgyereket beviszed a csokiboltba, persze mielőtt bementek azt mondod neki, hogy ehet csokit. Ahogy beléptek és kér csokit, azt mondod, hogy nem ehet ilyet soha.
Részben a hetessel értek egyet. Jó szex nélkül nincs jó párkapcsolat. Nyilván erőltetni sem szabad, de akkor meg ne akarj párkapcsolatot.
Amikor nekem például gondom volt a libidóval az antidepresszánsok miatt, a párkapcsolatot sem "kívántam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!